Haberler

    Apple İos ve Os X'in Ara Beta Sürümlerini Yayınladı

    Kayıtlı geliştiriciler yeni yazılım paketlerini indirebilir.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Bir süre önce iOS 8.4.1 ve OS X Yosemite 10.10.5'in ilk betaları kayıtlı geliştiricilerle paylaşılmıştı. Apple arayı daha fazla uzatmadan her iki işletim sisteminin 2. betalarını yayınladı. Yeni yazılım paketleri güncelleştirmeler kısmından veya Geliştirici Merkezi'nden indirilebilir durunmda.


    Her iki güncellemenin içeriği belli değil. OS X Yosemite tarafında Discoveryd adındaki ağ süreci 10.10.4 güncellemesiyle birlikte değiştirilmişti. 10.10.5 bazı hataları gideriyor. iOS 8.4.1 içinse jailbreak açıklarını kapattığına dair komplo teorisi var. Sonuç olarak beta aşamasında olan bu ara sürümler, şimdiki etkin işletim sistemlerinin son büyük güncellemesi olacak.


    Diğer yandan Cupertino merkezli şirket ara güncellemeyle iOS 9 ve El Capitan için zemin hazırlıyor. Son dönemlerde iPhone 6s'le ilgili sızıntılar artmış durumda. Geçtiğimiz günlerde 6s'e ait olduğu söylenen bileşen parçalarının fotoğrafları internete düşmüştü. DigiTimes tarafından belirtilene göre 6s/6s Plus'ın Force Touch panelinde üretim arttı. Yeni gelişmeler oldukça sizlere bildirmeye devam edeceğiz.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title