Haberler

Antalyaspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: "Rakibimiz Kaybederken Puan Almak Sevindirici"

MEDICAL PARK ANTALYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDİLEK: "NE ANLATIRSAM ANLATAYIM BUGÜN KAYBETTİK"

Ligin ilk yarısını kötü izlerle bıraktıklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medical Park Antalyaspor maçını şu sözlerle değerlendirdi;

"Özellikle kupa maçındaki Buca ve Malatya bu kötü gidişi pekiştirmişti. Maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığımız konuşmayı burada da söyleyeyim. Malatya'dan buraya farklı geldik. Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık dönemini tamamladığımız bir maçtı. Trabzonspor maçı kazansaydı puan farkı açılacak ve zorluğu artacaktı. Antalyaspor iyi takım ve organize bir takım. İkinci yarıda özellikle maçın büyük bölümünü, ilk yarıda çok ihmal ettiğimiz takım savunmasıyla geçirdik. Rakibimiz puan kaybederken puan almak sevindirici".

İkinci yarıda yaptığı oyuncu değişikliklerin sebebi sorulan Kocaman, "Sol tarafımızdan çok geliyorlardı ve bu yüzden değişikliklerimi yaptım. Hiçbir zaman skoru korumak adına oyuncu değiştirmedim" dedi.

Ligde ilk kez Semih, Niang ve Alex'in bir arada oynaması tercihi de sorulan Kocaman, "Bugün bu üçlü, güçlü bir rakip karşısında oynayabildiklerini gösterdi" dedi.

Malatya maçında takımın dibe vurmasının ardından kafasındaki takımın ne zaman oluşacağı sorulan teknik patron, "Maç maç değerlendirme yapmak gerekir. Oyuncu grafiği açısından ilk maçta nerede olacağımızı bilmek gerek. Genel olarak futbolcularımız iyi gözüküyor. Antrenmanlar verimli ve umut verici geçti.

Maç sonrası tebrik alıp almadığı sorulan Kocaman, "Hayır bir tebrik almadım ve beklemiyorum da. Malzemecisinden başkanına kadar herkes kazanır herkes kaybeder" dedi.

Fenerbahçe golcüsü Mamadou Niang ise maç öncesinde zorlu bir müsabaka olacağını tahmin ettiğini ve hak ettikleri 3 puanı aldıklarını belirterek, Emre Belözoğlu ile tartışması hakkında, "Saha içinde tamamen oyun taktiğiyle ilgili bir takım konuşmalarımız oldu. Saha içinde doğru yönlendirilmek adına arkadaşlarımdan telkinler olacaktır" şeklinde konuştu. Sezon başında çok daha kondisyonlu gözükürken Galatasaray maçından sonra düşüş yaşandığı yorumu yapılan Niang, "Oyun içindeki değişikliği hocamızın taktiğiydi. Bu sizin düşüncenizdir ve saygılıyım. Ancak ben böyle düşünmüyorum. Zaman içinde inişler çıkışlar olsa da ben kendimi iyi hissediyorum" cevabını verdi.

VOLKAN: MAÇIN İYİ YÖNETİLDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM

Fenerbahçe file bekçisi Volkan Demirel de, maç hakkında fazla söylenecek bir şey olmadığını söyledi. Kazanmaları gerektiğini belirten Demirel, "Aramızda çok konuşuyorduk. Ama konuşmak yetmezdi. Bazı çevrelere cevap vermek gerekiyordu. Bu takıma her şeyini vermek isteyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. Hakemin geri pas kararı da sorulan Demirel, "Geri pasta bence geri pas değildi. Geri pas olacağını düşünseydim elime almazdım. Maçın iyi yönetildiğini düşünmüyorum. Bir de penaltımızı vermedi. Ama Fenerbahçe olarak biz bunlara alıştık artık" dedi. Ligin lideri Trabzonspor'un aldığı beraberlikle puan kaybetmesi hakkındaki düşüncesi de sorulan Demirel, "Lig uzun bir maraton, amacımız Trabzon'u yakalamaktı. Ama bu biraz erken olacak sanırım. Bir golle de olsa maçlarımızı kazanmamız lazım, onların ne yaptığı önemli değil" dedi.

ÖZDİLEK: NE ANLATIRSAM ANLATAYIM BUGÜN KAYBETTİK

Çok fazla konuşmak istemediğini belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maç hakkında çok fazla şey söylemek istemediğini vurgulayarak, "Hiçbir açıklama sonuç almak kadar önemli değil. Ne anlatırsam anlatayım bugün kaybettik. Özellikle ikinci yarı kazanmak için verdiğimiz mücadele geleceğimiz için iyi. Gökhan'ı da tebrik ediyorum. Ancak böyle bir golle kaybedebilirdik. Belki beraberliği yakalasaydık galibiyeti getirebilirdik. Yinede bu maçtan gelecek adına iyi sinyaller hissediyorum. İyi futbol oynamaya devam edeceğiz, amacımız bu" sözlerini kaydetti.

KALECİ ÖMER: GÖKHAN'I TEBRİK EDİYORUM

Antalyaspor Kaptanı Ömer Çatkıç, amaçlarının ikinci yarıya galibiyetle başlamak olduğunu söyledi ve kendisine gol atan Gökhan Gönül'ü tebrik ederek, "Gökhan'ı gerçekten tebrik ediyorum. Akıl dolu bir vuruşla galibiyeti takımına getirdi. Bence çok güzel gol attı. Kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title