Haberler

Antalyaspor Camiası İftarda Buluştu

Antalyaspor’un 48'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Hasan Subaşı Tesisleri'nde iftar yemeği düzenlendi.

Antalyaspor'un 48'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Hasan Subaşı Tesisleri'nde iftar yemeği düzenlendi.

Antalyaspor'un 48'inci kuruluş yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nin katkısıyla iftar verildi. İftara Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Garnizon Komutanı İrfan Can, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ilçe belediye başkanları, Antalyasporlu eski ve yeni yöneticilerle çok sayıda davetli katıldı.

Tasavvufi müzik ve dualar eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer kuruluş yıldönümlerinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle böyle bir organizasyon yaptıklarını belirtti. Sözlerine "Karşınızda Süper Lig'de mücadele Antalyaspor başkanı olarak konuşmayı çok isterdim" şeklinde başlayan Gencer ayrıca küme düşmelerinde en büyük sorumluluğun kendisinde olduğunu belirterek tüm camiadan özür diledi. Gencer sözlerini kulübün kuruluşundan bu yana hizmet eden tüm yönetici ve başkanlara teşekkür ederek noktaladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasında Antalyaspor'un mevcut tesislerinin mülkiyet sorunu nedeniyle risk altında olduğunu belirterek, Antalyaspor'a Avrupa'ya örnek olacak bir tesis kazandıracaklarını söyledi. Kızıllı mevkinde yapılacak kamp tesisi için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak tesislerin 1-2 yıl içinde tamamlanacağını belirtti.

Antalyaspor'un sabit geliri olmamasını en büyük sorun olarak niteleyen Türel, sorunun çözülmesi içinde inşaatı devam eden yeni stat alanındaki ticari alanların Antalyaspor tarafından işletileceğini, buradan beklenen yaklaşık 12,5-15 milyon liralık gelirin kulübün ihtiyaçlarında kullanılacağını kaydetti. Türel, "Bu rakamlarla Antalyaspor'un sırtı yere gelmez" dedi. Antalyaspor'un siyaset üstü bir kurum olduğuna da değinen Türel, kulübün başarısı için herkesin gayret göstermesini istedi.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ise Antalyaspor'u en kısa zamanda yeniden birinci ligde görmek istediğini ifade ederek, "Yiğit düştüğü yerden kalkar" dedi. ntalyaspor'un yeniden birinci lige çıkacağına olan inancını dile getiren Vali Öztürk, "Ancak takımın ve yöneticilerin bunu istemesi yetmiyor. Antalya halkının da bu takıma destek olması gerekir" dedi. Vali Öztürk ayrıca kendisinin futbolla çok fazla bir ilgisinin olmadığını ancak Antalyaspor'un maçlarına katılmaya özen gösterdiğini belirtti. Antalyaspor'un 48'inci yılını da kutlayan Vali Sebahattin Öztürk, takımın kuruluşundan bugüne görev almış herkese teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Öztürk Menderes Türel Hasan Subaşı Antalyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title