Haberler

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Alanya ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla buluşuyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Alanya ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla buluşuyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Alanya programında Konaklı Hal'ini ziyaret etti. Başkan Mustafa Akaydın'a CHP Alanya Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş da eşlik etti. Hal esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Akaydın, Konaklı'da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Başkan Akaydın, Antalya'da ulaşım konusunda güzel çalışmalarının olduğunu, yeni yapılan Ulaşım Master Planı ile bütün Antalya'da ulaşım esnafının beklentileri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Alanya programında Avsallar ve Mahmutlar beldelerinde CHP Alanya Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş'ın seçim ofisinin açılışlarına CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve önceki dönem milletvekili Atilla Emek de katılırken, "Başkan Akaydın, Antalya'da Düden Park'ta denize sıfır bir yerde çok güzel bir park yaptı. Ranta değil, halka hizmet etti. Ulaşımda güzel bir proje uyguladı. Cadde güzelleştirmeleri, kazandırdığı yeşil alanlarla Antalya Türkiye'ye örnek oldu" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, halkın mutluluğu için çalıştığını söyleyerek, konuşmasında şunlara değindi:

"Antalya'ya yaptığımız hizmetlerle, Antalya gülümsüyor, Alanya'da gülümseyecek. İnsan odaklı projeler gerçekleştirdik. Çocuklara, çıraklarımıza, yaşlılarımıza yönelik insana dokunan projeler yaptık. Bundan sonra tarımsal kalkınmaya önem vereceğiz. Alanya'nın sorunlarını biliyoruz. Alanya'nın ciddi derecede imar problemleri var. Büyük ölçekli planları bundan sonra Büyükşehir Belediyesi yapacak. Biz bunlara çözüm bulacağız."

Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra Mahmutlar beldesindeki esnafı ziyaret etti. Mahmutlar Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Başkan Akaydın, kapanacak beldelerde hiçbir personelin endişe yaşamaması gerektiğini söyledi. Başkan Akaydın, "Biz iki şeyden çok korkarız: Kul hakkının yenmesi ve işçinin, emekçinin inciltilmesinden. Taşeron işçilerimiz ve diğer kadrolu işçilerimizin endişesi olmasın. Gönlünüz rahat olsun" dedi. Başkan Akaydın'ın Alanya programında son ziyareti ise Demirtaş beldesine bağlı Beyreli köyüne yaptı. Köylülerde bir araya gelen Başkan Akaydın, vatandaşlarını sorunlarını dinledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akaydın Mahmutlar Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title