Haberler

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce,Yazır Köyü’nde bulunan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, Yazır Köyü'nde bulunan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Başkan Gökce seçim bürosu açılışında vatandaşlar bir toplantı yaptı.

MHP İlçe Başkanı Veli Yorulmaz, meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve partililerin katıldığı toplantıda Yazır Köyü'nde turizmi canlandırmak için projeler hazırladıklarını belirten Başkan Gökce, Yazır'ın birçok köye oranla yeşilinin korunduğunu söyledi. Göreve geldiği tarihte Korkuteli'nin birçok sıkıntıları olduğunun altını çizen Korkuteli Belediye Başkanı ve MHP başkan adayı Hasan Gökce, "35 yaşında belediye başkanlığı nasip oldu. Göreve geldikten sonra önemli birçok projeye imza attık. Yaptığımız hizmetler bizim referansımız oldu. 20-25 yıl önce seçimlere katılan belediye başkan adayları seçim beyannamelerinde hal, mezbaha ve otogar gibi tesisleri yapacağını söylemişler ama maalesef yapamamışlar. Bize nasip oldu. Biz yaptık. Biz göreve devam ederiz ya da etmeyiz ama bundan sonra kim göreve gelirsen çalışmak zorundadır. Çünkü çıtayı yükselttik. Göreve gelen başkan hizmet çıtasını düşüremez" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Yasası ile bilgiler de veren Başkan Gökce, "Seçimlerden sonraki en büyük hedeflerimizden biri, belde ve köylerde altyapı çalışmaları başlatmaktır. 2009 yılından bugüne kadar yapılan hizmet ve yatırımlarla Korkuteli dizginlerinden kurtulmuş bir at gibi şaha kalktı. Hizmetler bitmez. 25 civarında projemiz var. Bizim ortak paydamız Korkutelidir, belde ve köylerdir" dedi.

Seçim bürosunun açılışına katılanlara teşekkür eden Başkan Gökce, "Seçim boyunca bu köyümüzdeki seçim büromuz devamlı açık olacaktır. Burayı sizlere emanet ediyoruz. Biz buraya sıkça geleceğiz ve sizlerle istişare yapacağız" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yazır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title