Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7)

Foto.Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.

Foto: Sağlık ocağından

===

Finike'de yeni yapılacak hastanenin yeri kesinleşti

BAŞHEKİM HASTANE YERİNİ İNCELEDİ

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Konak ve Mali Hizmetler Müdürü Refik Akten, hastane yapımına ilişkin başlayan zemin etüt çalışmalarını yerinde inceledi. Zemin etüt çalışmalarının bir hafta süreceğini söyleyen Başhekim Konak, gelecek hafta başında nasıl bir proje uygulanacağı konusunda mimarlarla ön görüşme yapacaklarını ve yakın çevrede yeni yapılmış hastaneleri ziyaret ederek daha donanımlı bir hastane için veri toplayacaklarını belirtti. Proje çalışmalarının 6 aylık sürede tamamlanmasını ümit ettiklerini anlatan Konak, yılın ikinci yarısında temel atma noktasına geleceklerini vurguladı.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Hastane arazisi ve Başhekim zemin etüdü çalışmaları izlerken

===

Başkan Çetinkaya, geçici işçilere teşekkür etti

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 'İstihdam Geliştirici Toplum Yararına Çalıştırma Programı' kapsamında belediyede geçici olarak çalıştırılan işçilere, çalışma sürecinin sonunda teşekkür etti. Kumluca Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Antalya İl Müdürlüğü arasında Kumluca Belediyesi tarafından hazırlanan İstihdam Geliştirici Toplum Yararına Çalıştırma Programı' kapsamında 20 kişinin istihdamı için Haziran ayında protokol imzalandı.

2012'nin sonuna kadar 6 aylık istihdam sürecinde belediyenin farklı birimlerinde çalıştırılan işçiler, istihdam süresinin sonunda, görevlerindeki özverili ve azimli çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından tebrik edildi. Belediye Başkanı Çetinkaya, İş-Kur vasıtasıyla İstihdam Geliştirici Toplum Yararına Çalıştırma Programı' kapsamında belediye bünyesinde 20 kişi için iş sağladıklarını söyledi.

Çalıştırdıkları işçilerin belediyedeki asıl personel gibi özverili bir şekilde çalıştıklarını, kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten Çetinkaya, "İş-Kur vasıtasıyla çalışan arkadaşlarımıza kurumum adına gönülden teşekkür ediyorum. 6 aylık çalışma sürecinde arkadaşlarımız var gücüyle emeklerini ortaya koydular. Bundan sonra belediyemizde işçi istihdamıyla ilgili bir çalışmamız olduğunda ilk olarak bu arkadaşlarımızın kumumuz bünyesindeki gayretli çalışmalarını göz önünde bulunduracağız" dedi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Başkan Çetinkaya işçilerle - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Antalya Finike Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title