Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.MEDİCAL Park Antalyaspor'un bu sezon kadrosuna dahil ettiği iki yeni transferi İsmail Aissati ve Ömer Şişmanoğlu, Akhisar maçında ilk kez rolleri değişti.

Foto: Kupa töreninden ve toplu foto

===

Aissati kulübeye, Ömer sahaya

Roller değişti

MEDİCAL Park Antalya spor'un bu sezon kadrosuna dahil ettiği iki yeni transferi İsmail Aissati ve Ömer Şişmanoğlu, Akhisar maçında ilk kez rolleri değişti. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in ilk devrenin 4'üncü maçı olan Galatasaray karşılaşmasında ilk 11'de görev verdiği İsmail Aissati, Akhisar karşısında ilk kez yedek kulübesinde oturdu. Fas asıllı Hollandalı futbolcu, özellikle ilk devre sergilediği futbolla Türk spor kamuoyunun büyük ilgisini çekti. Aissati ligde 3, kupada 2 gol attı.

YILDIZLAR DA DÜŞÜŞ YAŞAYAR

2012-2013 sezonuna 'kulübedeki yıldız' olarak damga vuran ve bu özelliğini sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle kazanan Ömer Şişmanoğlu da Akhisar maçında ilk kez ilk 11'da sahaya çıktı. Şişmanoğlu oyunda kaldığı 64 dakika içinde hiçbir varlık gösteremedi. Ömer Şişmanoğlu'nun bu sezon ligde 6, kupada 6 olmak üzere 12 golü bulunuyor. Teknik direktör Özdilek, her iki oyuncunun da kalite ve yeteneğinden asla şüphe duymadığını belirterek, "Futbolda bazen yıldızlar da düşüş yaşarö dedi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: İsmail Aissati ve Ömer Şişmanoğlu hareketli fotoları

===

Nijeryalı futbolcunun tedavisi sürüyor

Isaac korkuttu

ANTALYASPOR, 11 Mayıs Cumartesi akşamı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.00'de oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda ayak bileğine darbe alan Promise Isaac'ın sakatlığının ciddi olmadığı ifade edildi. Doktor Burhanettin Çalım, dünkü idmana katılmayan Nijeryalı futbolcunun, Orduspor maçına yetişebileceğini söyledi.

Hazırlıklarını dün saat 18.00'de yaptığı taktik ve teknik idmanla sürdüren kırmızı beyazlı takımda sakatlığı düzelen kaleci Hakan Arıkan ile diğer file bekçileri Sammy ve Polat, Antrenör Erdinç Erol yönetiminde ayrı çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan, ancak iyileşen İbrahim Dağaşan ve Deniz Barış da dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı.

Foto: İdman fotoları

===

Başsağlığı mesajı

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, önceki gün vefat eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı için başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesine, Bursaspor camiasına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Fotosuz

===

Bahar Turnuvası sona erdi

ANTALYA'nın toprak korta sahip ikinci tesisi konumundaki Grida City Oteli'nin tenis kortlarında yapılan 'Grida City Bahar Turnuvası' sona erdi. 12 Nisan'da başlayan turnuvaya, 14 kategoride 300 sporcu katıldı. 8 yıl Falez Hotel kortlarını işlettikten sonra Grida City Oteli'nin kortları içerisinde Tektenis Gençlik ve Spor Kulübü'nü kuran ve faaliyetlerini burada sürdüren antrenör Talat Taşdemir, yeni kulübünde ilk organizasyonunu düzenlemenin gururunu yaşadığını söyledi. Final karşılaşmalarının ardından dereceye girenlere kupa veren Talat Taşdemir, düzenlediği çekilişle de sporculara çeşitli hediyeler dağıttı. Talat Taşdemir, 29 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Uluslararası Genç Raketler Tenis Turnuvası'na da ev sahipliği yapacağını belirtti.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ödül töreninden ve toplu foto

===

Alanya'da 65'inci yıl kutlaması

ALANYASPOR'un 65'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 'Pilav Günü'nde protokol, kulübe destek veren işadamları, belde belediye başkanları, kurum amirleri ile eski ve yeni yöneticilere plaket verildi. Alanyaspor'un 65'inci kuruluş yıldönümü, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen 'Pilav Günü'yle kutlandı.

Kutlamaya, Kaymakam Erhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Emniyet Müdürü Erkan Dur, belde belediye başkanları, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. İkramların ardından kürsüye çıkan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, göreve geldikleri günden bu yana 2.2 milyon lira borç ödediklerini ve gelecek sezon Gedevet Yaylası'na kamp tesisi yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Daha sonra konuşan Kaymakam Özdemir ise Alanyaspor'un marka değerinin yüksek olduğunu, öncelikli hedefinin 1'inci Lig, ardından Süper Lig olması gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından 'Grup Kaşıks' sahneye çıkarak gösteri yaptı. Pilav Günü'nün sonunda ise protokol, kulübe destek veren işadamları, belde belediye başkanları, kurum amirleri ile eski ve yeni yöneticilere plaket verildi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Plaket alanlar ve Grup Kaşıks

===

Antalyalı şampiyon kızlar

ANTALYALI tekvando sporcuları Minnet Demir, Ümmü Özcan ve Hanife Kunduracı, Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda 2 altın 1 bronz madalya kazandı. Sinop'ta yapılan Pumse şampiyonasında Antalya'yı temsil eden sporcu ve aynı zamanda Hüseyin Ak İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Minnet Demir, 30 yaş üstü takım kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olarak bronz madalya aldı.

Yine aynı okulun kulübünde görevli antrenör Ümmü Özcan da 30 yaş üstü bayan takım yarışmasında 1'inci olarak altın madalya kazandı. Ankara'da yapılan pare tekvando Türkiye Şampiyonası'nda ise yine aynı kulübün sporcusu Hanife Kunduracı, 67 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Antalyalı sporcular iki ayrı şampiyonadan 2 altın ve 1 bronz madalya ile kente döndü.

Foto: Sporcuların fotoları.

===

Milli tekvandocudan madalya sözü

TÜRKİYE İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olan ve milli takıma seçilen işitme engelli Ahmet Hakan Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Başkan Akaydın, başarılarından dolayı Tuna'yı kutladı.

Antalya adına milli sporcuya teşekkür eden Akaydın, "Kulübümüz bünyesinde başarılı sporcuları görmek beni daha da gururlandırıyor. Hakan'ın Bulgaristan'da yapılacak İşitme Engelliler Olimpiyatlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

MADALYA İÇİN YARIŞACAK

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Hakan Tuna, 25-27 Temmuz tarihlerinde Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda madalya için Başkan Akaydın'a söz verdi. Akaydın, sporcusunu altınla ödüllendirdi.

Foto: Başkan ile sporcunun fotosu

===

Garanti Master Proem Golf turnuvası başladı

GARANTİ Bankası'nın ana sponsorluğunda bu yıl 4'üncüsü yapılan Garanti Master Proem Golf turnuvası, Serik İlçesi Belek turizm merkezindeki National Golf Club'de başladı. Turnuvaya Lady Open bayanlar golf şampiyonasına katılan bayan golfçülerle Türkiye'nin iş, siyaset dünyasından 150 golf oyuncusu katılıyor. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verilecek.

Turnuvaya Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kaya Çilingiroğlu, Mineks Holding sahibi Bülent Göktuna, Calista Otel sahibi Ali Özdoğan, eski devlet bakanı Fikret Ünlü, ünlü bayan golfçüler Sarah Kemp, Kym Larrett, geçen yıl bayanlar şampiyonu Christel Boeljon, Laura Davies ile milli golfçüler Sena Ersoy, Begüm Yılmaz ve Aylin Erçel katılıyor.

TURKİSH AİRLİNES LADİES OPEN 2013

Türk Hava Yolları ana sponsorluğunda düzenlenen Lady Open golf şampiyonası ise National Golf Club'de yarın (Perşembe) başlayacak. Şampiyonaya milli golfçüler Sena Ersoy, Begüm Yılmaz ve Aylin Erçel de katılacak. Pazar günü sona erecek turnuvada, geçen yılın şampiyonu Hollandalı Christel Boeljon, İngiliz Laura Davies, Melissa Reid, Charley Hull, İtalyan Diana Luna, İspanyol Carlota Ciganda, Norveçli Marianne Skarpnord gibi golfçüler, 2013'ün en iyi bayan golfçüsü olmak için yarışacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Turnuvaya katılanlar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ömer Şişmanoğlu İsmail Aissati Antalyaspor Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title