Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Akhisar maçı saat 20.MEDİCAL Park Antalyaspor'un bu hafta sonu Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşacağı Akhisar maçı saat 20.00'de oynanacak.

Foto: İdman fotoları, hoca fotosu

===========

Akhisar maçı saat 20.00'de

MEDİCAL Park Antalyaspor'un bu hafta sonu Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşacağı Akhisar maçı saat 20.00'de oynanacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada 32'nci hafta programı şöyle:

3 Mayıs Cuma

20.00 Gençlerbirliği-Kasımpaşa

4 Mayıs Cumartesi

20.00 Ordu-Bursa

20.00 Kayseri-Trabzon

5 Mayıs Pazar

16.00 Eskişehir-Beşiktaş

20.00 Karabük-Gaziantep

20.00 Mersin İY.-SB.Elazığ

20.00 Galatasaray-Sivas

20.00 İBB-Fenerbahçe

Fotosuz

===========

Alanya'da mesai başlıyor

Alanyaspor bu sezon evinde oynayacağı son karşılaşma olan Gaziosmanpaşa maçının hazırlığına start veriyor

SPOR TOTO 2'nci Lig'de haftayı 'BAY' geçiren Alanyaspor, bu sezon sahasında oynayacağı son maçın hazırlıklarına başladı. Turuncu yeşilli takım, Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçın ilk hazırlığını Teknik Direktör Erkan Sözeri gözetiminde tesislerinde gerçekleştirdi. Futbolcularıyla antrenman öncesi toplantı yapan Sözeri, henüz ligin bitmediğini ve kalan 2 maçı kazanarak taraftarlarının gönlünü almaları gerektiğini söyledi. Play off umudunu Altay yenilgisiyle kaybeden Alanyaspor, son 2 haftada oynayacağı Gaziosmanpaşa ve İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmalarına prestij için çıkacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane

===========

Fethiye Güngören'i bekliyor

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve zirve yarışını sürdüren Fethiyespor'da Güngören mesaisi başladı. Geçen haftayı 'BAY' takım olduğu için maç yapmadan geçen lacivert beyazlı takım sezonun son iki maçına galibiyet parolası ile çıkacak. Hafta sonu evinde Güngören'i konuk edecek olan Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını büyük bir ciddiyet içinde sürdürüyor.

Fethiyespor sezonun son haftasında da deplasmanda Bozüyükspor ile karşı karşıya gelecek. Fethiyespor 2 karşılaşmayı da kazanması halinde play off maçları oynamaya hak kazanacak. Fethiyespor, ligin 32'nci haftası geride kalırken 50 puanla 4'ncü sırada bulunuyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Bnak Asya 1 için sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Ceviz, "İlk hedef önümüzdeki 2 maçı da kazanarak öncelikle play off'lara kalmak" dedi.

Foto: Fethiyespor fotosu

===========

U13'te gol yağmuru

BURDUR U13 Ligi'nde oynanan karşılaşmada Bucak Belediye Oğuzhanspor, Yeni Burdurspor'u 6-0 mağlup etti. Burdur Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da Oğuzhanspor'un 3-0 galibiyeti ile sona erdi. Sahadan 6-0 galip ayrılan Oğuzhanspor bu sonuçla liderliğini sürdürdü. U13 Ligi'nde diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Yeşilova Belediyespor- Esnafspor: 0- 0, Burdur Belediyespor- Şekerspor: 4- 4.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Maçtan enstantane

===========

Yükseliş şampiyon

ERZİNCAN'da düzenlenen 'Türkiye Genç Erkekler Hentbol Yarı Final Birinciliği' turnuvasının son maçında Rize'yi 28- 22 mağlup eden Akdeniz Yükseliş Koleji birinci oldu. Türkiye'de ilk 8 takım arasına girmeyi başaran Akdeniz Yükseliş, 6- 10 Mayıs tarihinde Denizli'de düzenlenecek 'Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Akdeniz Yükseliş Koleji Yönetim Murulu Başkanı Necmettin Çalık, öğrencilerinin sergilemiş olduğu performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdeniz Yükseliş Koleji'nin Antalya ve Serik'in adını tüm Türkiye'ye duyurmasının haklı gururunu yaşadıklarını belirten Çalık, "Sporcularımızı ve antrenörleriyle gurur duyuyoruz" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Sporcuların fotosu

===========

Korkuteli'den gol yağmuru

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, düşme potasında yer alan Hasyurt Belediyespor'u gol yağmuruna tuttu: 7-1. Korkuteli, 21'nci dakikada 1-0 yenik düştüğü karşılaşmanın 40'ncı dakikasında Cihan ile durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıya atak başlayan Korkuteli Belediyespor, 55'nci dakikada Doğancan, 57, 75 ve 80'de Hakan, 79'ncu dakikada Hasan, 85'nci dakikada Mesut'un golleriyle maçı 7-1 kazandı. Taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte takımlarını tribüne çağırarak ayakta alkışladı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maç fotoları

===========

Başpehlivan Kara

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen 14'ncü Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin finalinde Orhan Okulu'nu yenen Recep Kara, başpehlivan oldu. Ocak ayında Halı Saha Futbol Turnuvası'yla start verilen, 24 Nisan'daki Yörük göçüyle karnavala dönüşen 14'ncü Tarım ve Seracılık Festivali, Yağlı Pehlivan Güreşleriyle sona erdi.

Güreşleri, Suriyeli Sığınmacılar Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, Kumluca Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, CHP Milletvekili Gürkut Acar, MHP Milletvekili Mehmet Ünal, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan ve yaklaşık 10 bin kişi izledi.

Karatepe Stadyumu'ndaki güreşlere, çeşitli yörelerden 53'ü başpehlivan olmak üzere 14 kategoride yaklaşık 800 güreşçi katıldı. Güreşlerde elemeler sonucunda başpehlivanlık yarışmasında finale kalan Orhan Okulu ile Recep Kara karşı karşıya geldi. Yaklaşık 30 dakika süren karşılaşma sonucunda Orhan Okulu'yu yenen Recep Kara, başpehlivan oldu. Orhan Okulu'nun ikinci olduğu güreşlerde, Gökhan Arıcı ise üçüncü oldu.

ALTIN KEMERİ ALDI

Güreşlerin sonunda büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık kategorilerinden dereceye girenlere katılan protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Başpehlivan Recep Kara'nın altın kemerini Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve güreş ağası Yasin Çetin taktı. Kupa ve madalyaları Vali Veysel Dalmaz ile Kaymakam Salih Işık ve MHP Antalya Milletvekili Mehmet Ünal verdi.

Başpehlivan olduğu için mutlu olduğunu belirten Recep Kara, sezona iyi bir başlangıç yaptığını kaydetti. Güreş ağalığı ihalesini ise kimse katılmayınca işadamı Yasin Çetin aldı. Çetin 5'inci kez güreş ağası oldu. İhalenin ardından Başkan Çetinkaya, Yasin Çetin'e ağalık kupalarını verdi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Güreşler ve törenden - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Fethiyespor Antalyaspor Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title