Haberler

Antalya - 2Kılıçdaroğlu: ´´Recep Bey Elmanın Fiyatını Bilmez´´

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Korkuteli Kapalı Semt Pazarı'nda Gerçekleştirdiği Mitingte Terörün Bir İnsanlık Suçu Olduğunu Söyledi. Kılıçdaroğlu, "terör Nereden ve Kimden Gelirse Gelsin Hep Beraber Karşı Durmak Zorundayız. Terörü Toplumsal Desteğimizle, El Birliğiyle Bitireceğiz. İstiyoruz Ki Bu Ülkede Terör Dolayısıyla İnsanlarımız Yaşamlarını Yitirmesin" Dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Korkuteli Kapalı Semt Pazarı'nda gerçekleştirdiği mitingte terörün bir insanlık suçu olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Terör nereden ve kimden gelirse gelsin hep beraber karşı durmak zorundayız. Terörü toplumsal desteğimizle, el birliğiyle bitireceğiz. İstiyoruz ki bu ülkede terör dolayısıyla insanlarımız yaşamlarını yitirmesin" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Meydanda 'Başbakan Kemal' ve Halkçı Kemal' sloganlarıyla karşılandı. Kılıçdaroğlu, İlçe ekonomisinde mantar üretiminin önemli bir yer tutuğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, girdi fiyatlarındaki KDV oranın üretici açısından sorun olduğunu kaydetti. CHP iktidarında kompost gübrede girdiyi yüzde 18'den 8'e indirecekleri sözünü veren Kılıçdaroğlu, "Ben eski maliyeciyim. Alırken yüzde 18 ödeyeceksiniz satarken yüzde 8. Aradaki yüzde 10 ne olacak. Satışla girdi arasındaki farkı eşitleyelim. Bu yeter mi? Yetmez. Çin'den mantar getiriliyor, kabul ediyor musunuz? Allah aşkına biz mantar üretimiyor muyuz?" diye konuştu. İktidara geldiklerinde tarıma büyük önem vereceklerini ve çiftçiye emeğinin karşılığını vereceklerini kaydeden Kılıçdaroğlu şşöyle konuştu: "Recep Bey'in de çiftçilerle arası iyi değil onu da çok iyi biliyorum. Recep Bey mantarın, elmanın fiyatını bilmez. Burada 50 kuruşa, 75 kuruşa elma satacaksınız Ankara'da biz 2.5 TL'ye alacağız. Halkın iktidarında aracıları kaldıracağız. Buradan doğrudan büyük merkezlere gidecek. Ürününüz 1.5 satacaksınız oradaki 2 TL'den alacak. Aracı kazanmayacak, rantiye kazanmıyacak."

''İNANÇLARIMIZ SİYASETE META YAPILMAMALI''

Kendisini dinleyenleri yaklaşan seçimlerde sandığa gitmeye çağıran CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Recep Bey'e unutamadığı bir demokrasi dersi vereceğiz. Siz hazırsanız bilinki bu memlekete demokrasi geliyor, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesap soranlar geliyor. Yeter. Yeteri kadar palazlandın milletin yakasından düş diyeceğiz" şeklinde konuştu. Siyasetin halkın en temiz duygularını sömürmekten çekinmeyen bir kurum haline geldiğini kaydeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bizim en temiz inançlarımızı sömürdüler. Allahla kul arasına girmek var mıdır? Bizim inançlarımız siyasete meta yapmamalı. Buna izin vermemeli" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla kesilen konuşmasında "Ne siyasetin ne siyasetçinin ne sermayenin başbakanı olacağım. Sizin başbakanımız olacağım" dedi.

YÖRÜK ÇADIRINI ZİYARET ETTİ

Kılıçdaroğlu, Kemer mitinginden sonra hareket ettiği Korkuteli'ye gelmeden bir yörük obasında kısa bir mola verdi. 58 yaşındaki Gülsüm Kahraman'a misafir olan Kılıçdaroğlu, Burdur milletvekili Ramazan Kerim Özkan'la birlikte kıl çadırda bir süre oturdu. Kılıçdaroğlu, Yazır Köyü'nde de bir köy düğüne uğradı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title