Haberler

Antalya - 13´ Üncü Katta Can Pazarı

/ Olay Yerinden Sıcak Görüntüler /

/ OLAY YERİNDEN SICAK GÖRÜNTÜLER /

ANTALYA'da 16 katlı bir binanın dış izolasyonunu yapan 3 işçiyi taşıyan iskelenin civataları kopunca, 40 yaşındaki Emrah Evis 13'ncü kattan düştü.

Yaklaşık 40 metreden yere çakılan Evis hastanede yaşamını yitirdi.

İskeleye tutunan iki işçi ise yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından 54 metrelik itfaiye merdiveniyle kurtarıldı

İşçilerden biri itfaiye sepetinden iner inmez bir kameramanı işte böyle kovaladı.

İNŞAAT İSKELESİNİN CİVATASI KOPTU, 1 İŞÇİ DÜŞEREK ÖLDÜ, MAHSUR KALAN 2 İŞÇİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Antalya'da korku dolu dakikalar ve can pazarının yaşandığı olay Fener Mahallesi 1964 Sokak'taki Phaselis Konutları'nda bu sabah saat 08.30 sıralarında yaşandı. Her birinde 32 dairenin bulunduğu 3 bloklu denize sıfır lüks sitenin izolasyon işini alan şirketin 3 işçisi, demir iskeleye çıktı. Binanın izolasyonunu yapan Emrah Evis ile 19 yaşındaki Zeki Evis ve 18 yaşındaki Hakan Pektaş mekanik halatla 13'ncü kata kadar çıktı. Bu sırada yaklaşık 10 metre boyundaki iskele, civatalar kopunca ortasından ikiye ayrıldı. Emrah Evis, yaklaşık 40 metreden yere düştü ve ağır yaralı olarak ambulansla götürüldüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

İşçilerin mesai arkadaşları asılı kalan iki işçi için polis ve itfaiyeden yardım istedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 30 metre merdivenli araç hemen bölgeye gönderildi. Bu aracın merdiven boyu yetmeyince, 54 metrelik ikinci araç olay yerine gönderildi.

İtfaiye ekipleri, 54 metrelik merdivenin binaya göre duruşu tam olarak ayarlayamayınca, işçiler ile itfaiye çalışanları arasında tartışma çıktı. İşçiler, "İki can birazdan düşecek" diye bağırdı. İşçiler ile itfaiyeciler arasındaki kavga polis tarafından yatıştırıldı. İtfaiye yetkilileri, "İskeleler sepetin üzerine düşebilir diye pozisyonu değiştiriyoruz" diyerek kendilerini savundu. İkinci denemenin ardından asılı kalan Hakan Pektaş ile Zeki Evis, itfaiye ekibi tarafından yaklaşık 1 saat asılı kaldıkları iskeleden kurtarılıp aşağıya indirildi. İşçilerden biri itfaiye sepetinden iner inmez AA kameramanı Sefa Karacan'ı kovaladı. Site dışına çıkıp yola kadar gazeteciyi kovalayan genç, sivil polisler tarafından yakalandı. Hasan Pektaş ile Zeki Evis ambulans ile tedavi için önce hastaneye, ardından ifade için Demircikara Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olay yerine gelen Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen de görevlilerden bilgi aldı. Lüks sitenin izolasyon işini Cengiz Deniz'in sahibi olduğu şirketin aldığını, iskele kurma işinin ise başka bir taşeron firma tarafından yapıldığı belirtildi.

Polis, olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title