Haberler

Antakya Belediyesi Spor Takımları

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Homend Antakya Belediyespor, deplasmanda Ceyhan Belediyespor’a konuk olduğu maçta 92 85'lik skorla mağlup oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Homend Antakya Belediyespor, deplasmanda Ceyhan Belediyespor'a konuk olduğu maçta 92-85'lik skorla mağlup oldu.

Homend Antakya Belediyespor'un 10 Kasım Pazar günü Antakya Spor Salonunda Orduspor'u konuk edeceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meski: 55 - Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımı: 76

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde (EBBL)  mücadele eden Orjin Antakya Belediyespor 2. Hafta maçları kapsamında Mersin deplasmanından galibiyet ile ayrıldı.

Orjin Antakya Belediyespor takımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ takımı karşısında sergilediği başarılı oyun ile sahadan 55 – 76'lık bir skor ile galip geldi.

EBBL'de Aşut Mersin Basketbol takımı 4 puanla birinci sırada yer alırken, Orjin Antakya Belediyespor aldığı bu galibiyetle 3 puan ile ikinci sırada yer aldı.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yeni kurulan Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımı'nın elde etmiş olduğu bu başarıdan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, takım idareci ve sporcularını tebrik etti.

Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımı ile Aşut Mersin Basketbol Takımını ile bu hafta 10 Kasım Pazar günü Antakya Spor Salonu'nda karşılaşacak.

- Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı-

Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman İşitme Engelliler Futbol takımına konuk olduğu maçta 1-0'lık skorla galip gelmeyi başardı.

Sezonun ilk karşılaşmasında Van'ı evinde ağırlayan ve üç puanı kazanan Antakya Belediyespor İşitme Engelliler Futbol takımı, ikinci karşılaşmasında da Adıyaman deplasmanından 3 puan almayı başardı.

Ligde 2'de 2 yapan ve lider durumda bulunan Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, bu hafta sonu kendi evinde Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımı'nı 10 Kasım Pazar günü Antakya Nazım Koka Sahası'nda  konuk edecek.

-Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 0 -  Gaziantep Şahinbey Voleybol Takımı: 3

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Antakya Belediyesi Voleybol takımı hafta sonu kendi evinde karşılaştığı Gaziantep Şahinbey Voleybol Takımı'na 3-0'lık skorla mağlup oldu.

Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, bu hafta deplasmanda 10 Kasım Pazar günü Tokat Niksar Belediye Takımı ile karşılaşacak. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Ceyhan Belediyespor Antakya Belediyesi Orduspor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title