Haberler

Ansiad 2013 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Sanayici Ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 13’üncüsü verilen yılın kültür ve sanat ödülleri, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla sahiplerini buldu.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 13'üncüsü verilen yılın kültür ve sanat ödülleri, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılımıyla sahiplerini buldu.

Ödül törenine AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Yardımcısı Turan Eren, Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Sadık Badak, Yıldıray Sapan, Gürkut Acar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tombul, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Expo Ajans Genel Sekreteri Selami Gülay, Ali Çandır, Antalya İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı ve çok sayıda iş adamı katıldı.

"İLK KATILDIĞIM TOPLANTI ANSİAD'IN"

"Yılın başarılı iş adamı" ödülü, OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş'a veren AB Bakanı Çavuşoğlu 11 yıl önce ilk katıldığı toplantının ANSİAD'ın bir toplantısının olduğunu belirterek, "11 yıl önce siyasete ilk atıldığım dönemlerde milletvekili arkadaşlarımla Antalya'da katıldığım ilk toplantı ANSİAD'ın toplantısıydı. ANSİAD üyelerinin Antalya ekonomisi ve ülke ekonomisine nasıl katkıda bulunduklarını hepimizi biliyoruz. İş adamlarımızın özellikle Antalya'nın sosyal projelerine, sorunlarına nasıl katkı sağladıklarını biliyoruz. Umarım bu hızla başarılı işlere imza atarlar" dedi.

ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu ise Türkiye'nin çok konuşulan ve tartışılan bir ülke olduğuna değinerek hukuk devleti olmadan bir yere varılamayacağını belirtti. Eroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz gelişmelerimize demokrasi ışığında bakıyoruz. Türkiye konuşulan ve tartışılan bir ülke. Hukuk devleti olmadan modern bir devlet olamıyoruz. Ekonomimiz tökezliyor, kendi içerisinde çatışmalar yaşayan bir ülke olmaya başladık. Artık yeni siyasi bakışa ve yeni bir anayasaya ihtiyacımız var. Bir ülke ancak sanatla kalkınabilir. Dünyanın örnek gösterilen şehirleri sanatla ve sanatçılarıyla ön plana çıkmıştır."

ÖDÜL SAHİPLERİ

Gecede ödül sahibi olanlar ise şöyle:

"Genç İletişimci Ödülü Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Enes Samet Budak "Kaçakçı Şampiyon" adlı esriyle., İşitsel Medya Dalında Radyo Programı Radyo Martı Yasemin Bora, Görsel Medya Dalında Televizyon Programı "Net Yanıt" programıyla İdris Taş, Yazılı Basın Dalında Röportaj ödülü "Kadınlar Döşemealtı Halısını nasıl Kurtardı" Haşmet Öyken, Yazılı Basın Dalında Araştırma- İnceleme ödülü Duygu Şahin Yılmaz, Yazılı Basın Dalında Haber ödülü Mehmet Çınar, Yılın Sanat Ödülü Derya Bardakçı, Yılın Kültür Ödülü Gürel Aykan,Yılın Başarılı İşadamı ödülü OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş."

Gece, AB Bakanı Çavuşoğlu ile ödül alanların ANSİAD'ın 24'üncü yıl pastasını birlikte kesmesinin ardından dans ve müzik eşliğinde sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Egemen Bağış Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title