Haberler

Annelerin Günü Çiçeklerle Kutlandı

Beylikdüzü’nde anneler güne çiçeklerle başladı.

Beylikdüzü'nde anneler güne çiçeklerle başladı. İlçenin birçok noktasında Anneler Günü dolayısıyla gerçekleşen çiçek dağıtımına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. "Anneler, toplumların en değerli varlıklarıdır" diyen İmamoğlu, annelerin gününü kutladı.

Çiçek gibi annelerin gününü, Beylikdüzü Belediyesi rengarenk çiçeklerle kutladı. Anneler Günü dolayısıyla ilçenin farklı noktalarında annelere çiçek hediye edildi. Papatya, begonya ve nergis çiçeklerinin hediye edildiği Beylik Pazarı, Migros AVM ve Kavaklı Pazarındaki dağıtımlara Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu, annelere beğendiği çiçeği hediye ederek onlarla sohbet etti.

Anneler Gününde Beylikdüzü'nde 5 binden fazla çiçek annelere hediye edildi. Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin gününü kutlayan Başkan İmamoğlu, Anneler Gününde tüm dileklerin aslında bir olduğunu dile getirdi ve "Anneler toplumun en önemli yetiştirici unsuru. Geleceğin inşa edilmesinde annelerin hakkı ödenmez. Annelerin artık evlatlarıyla sınanmaması, üzülmemesini diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem İmamoğlu Anneler Günü Yerel Haberler

title