Haberler

Anneler Terliklerini "Kötü Alışkanlıklara" Fırlattı

Fethiye'de Anneler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, annelerin yaramazlık yapan çocuklarına terlik fırlatması eğlenceli bir yarışmaya dönüştürüldü.

Fethiye'de Anneler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, annelerin yaramazlık yapan çocuklarına terlik fırlatması eğlenceli bir yarışmaya dönüştürüldü.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi ile İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen yarışmaya katılan 15 kadın, üzerinde "şiddet", "alkol", "sigara", "kumar" ve "uyuşturucu" yazan mankenlere, terlik fırlatarak puan almaya çalıştı.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren kadınlara birer çift terlik hediye edildi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliği annelerin en çok canını yakan alkol, uyuşturucu ve sigara gibi kötü alışkanlıkları terliklerle protesto ederek, farkındalık yaratmak için düzenlediklerini söyledi.

Şahin, annelerin bu kez terliklerini çocuklarına değil, "kötülüklere" fırlattığını dile getirdi.

Fethiye Toplum Sağlığı Uzmanı Dr. Banu Mumcu ise müdürlük olarak toplumu etkileyen kötü alışkanlıklara karşı her zaman vatandaşları uyardıklarını hatırlattı. Etkinliğe destek vererek kötü alışkanlıklar konusunda farkındalık yaratmak istediklerine değinen Mumcu, annelerin kötülüklere karşı fırlattıkları terlikleri iyi isabet ettirdiklerini vurguladı.

Yarışmada birinci olan Handan Çavuşoğlu da etkinliğin çok anlamlı olduğunu ve en çok alkol, uyuşturucu, sigara ve kumara terlik fırlattığını ifade etti.

Çocuklarına bugüne kadar terlik fırlatmadığını kaydeden Çavuşoğlu, çok anlamlı bulduğu etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Daha sonra yerel sanatçı Eser Tunçoğlu, annelere özel şarkılar seslendirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Fethiye Belediyesi Muammer Şahin Anneler Günü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title