Haberler

Anneler Günü

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal ve Karabük Belediye Başkanı Vergili, "Anneler Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ)  Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili,  "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uysal, mesajında, karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi olan anneliğin, değeri hiçbir zenginlikle ölçülmeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan dünyadaki en yüce duygu olduğunu belirtti.

Aile ve toplum hayatının temel direğinin anne olduğunu anlatan Uysal, ""Bu güzel vatanımızın ve milletimizin geleceği için hayırlı evlatları anneler büyütmüştür. Bizi millet yapan değerlerin hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Yaşamın en duru güzelliklerini bir ömür boyu hissettiren annelerimize sonsuz bir sevgiyle bağlılığımızı ifade etme imkan bulduğumuz bu günde tüm annelerin gününü kutlarım" ifadesini kullandı.

Vergili de annelerin sadece yılın belirli bir gününde değil, ömür boyu sevgiye, saygıya ve hürmete layık olduğunu bildirdi.

Her türlü olumsuzluklara karşı, kendi hayatını bile tehlikeye atarak çocuklarını koruyacak ve himaye edecek olan yegane varlığın anneler olduğunu anlatan Vergili, şunları kaydetti:

"Anne sevgisi, sevgilerin en güzelidir. Anne, bağlılığın fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolüdür. Bu sembole hayatımız boyunca en büyük değeri vermek gerçeğini hiçbir zaman unutmamalıyız. Elimizde tuttuğumuz bir tutam çiçeği, yüreğimizdeki sevgiyle ona uzatıp, yarım yamalak sözcüklerle 'Anneler Günü'nü kutladığımız annelerimiz için ne yapsak azdır." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Uysal Rafet Vergili Anneler Günü Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title