Haberler

Anne Afacan, Dualarla Defnedildi

Güncelleme:

Sadullah Afacanlar, Seyfettin Afacanlar, Nuh Afacanlar, Fahrettin Afacanlar, Alattin Afacanlar Kardeşlerin Annesi Gülizar Afacanlar Gözyaşı Ve Dualarla Toprağa Verildi.

İstanbul'da vefat eden, Çaykur genel müdürlüğü işletme ve üretim daire başkanı Sadullah Afacanlar, Rize Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar, eğitimci Nuh Afacanlar, Çaykur 100.yıl paketleme memurlarından Fahrettin Afacanlar ve istanbul'da ticaretle uğraşan alattin afacanlar kardeşlerin annesi Gülizar Afacanlar (72) göz yaşı ve dualarla toprağa verildi.

İstanbul'da tedavi görmekte olduğu hastanede vefat eden Gülizar Afacanlar'ın cenaze namazı, Rize Merkez Fener mahallesi Çaykur caminde öğlen namazı sonrası kılan cenaze namazının ardından boğaz mahallesindeki aile kabristanlığına dualarla defnedildi.

Afacanlar kardeşlerin annesinin cenaze namazına, Rize Belediye Başkan yardımcıları, Rize Üniversitesi öğretim üyeleri, İlçe ve belde belediye başkanları, Çaykur Genel Müdürü vekili Süleyman Pınarbaş, Genel Müdür Yardımcıları Yunus Kaldırım, Turgay Turna ve Çaykur Daire Başkanları, Fabrika Müdürleri ile yüzlerce Çaykur çalışanları, Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri, çeşitli siyası partilerin başkan ve üyeleri, Sivil toplum örgütü temsilci ve üyeleri, Çeşitli sendikaların başkan, temsilci ve üyeleri, Oda ve Dernek Başkanları,

Rize'de görev yapan Kamu kuruluşlarının Müdürleri, Rize Müftülüğü mensupları, Rize MHP Milletvekili aday adayı Zeki Mayi, Rize SP Milletvekili aday adayı Cemil Çolak, Rize Eğitim Bir Sen Şube üyeleri ile binlerce Rizeli esnaf, akraba ve dostları katıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title