Haberler

Ankaralı Namık'ın Dayısı: Bana Sandalyeden Düştüğünü Söylediler

Güncelleme:

Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'ın dayısı intihar iddialarını yalanlayarak "Belinde ağrı vardı. Sandalyeden kayıp düştüğünü söylediler" dedi.

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Şarkıcının dayısı ise intihar iddialarını reddederek"Belinde ağrı vardı. Sandalyeden ayağının kayıp düştüğünü söylediler. Babasının, annesinin hepsinin söylediği o. İntihar yok" şeklinde konuştu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bir dönemin en çok dinlenen sanatçılarından olan Ankaralı Namık'ın son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti.Oturduğu apartmanın 7. katından düşen Ankaralı Namık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu'nun intihar ettiği anlaşıldı. Uğurlu'nun hastaneye gelen yakınları ve sevenleri ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

DAYISI: SANDALYEDEN KAYIP DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER

Ankara'da oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Çankırı'ya gönderildi. Oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda bekleyen yakınları ve sanatçı arkadaşları tarafından memleketi Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine uğurlandı. Ankaralı Namık'ın ölümüyle ilgili olarak dayısı Satılmış Karakaya, "Bana sandalyeden ayağının kayıp düştüğünü söylediler. Babasının, annesinin hepsinin söylediği o. İntihar yok, öyle diyorlar da değil. Zaten biraz belinde sancı vardı, ayağı kaymış sandalyeden aşağı düşmüş" dedi.

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

Küçük yaşlarda saz çalmaya başlayan ve bir dönem düğün ve gazinolarda sahne alan Ankaralı Namık, özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankara'nın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankaralı Namık Çankırı Magazin Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Bakmadan Geçme

Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (42)

karapence:

Kimsenin kafasini karistirip durmayin la..yok intihar etmis yok sandalyeden ayagi kaymis yok basi donup dusmus falan..Varmi la bunu goren orda..Karisi cocuklari uyutmaya gittim diyor ama polise sandalyeden dustu diyor.Gozleri ile gormusmu peki..cocuklarinin uzerine yemin edebilirmi..Korkmasin kimseden kendini tehdit eden varsa soylesin ben koruyacagim kendisini...Namik cocuk mu ki balkonun tepesine cikip asagi dusecek veya intihar edecek..Kapicidan baslayarak bu isin ardi aranmali..Karisina inanmiyorum kesinlikle..Gormedigi birseyi nasil olmus gibi anlatir...Madem Namik iyi hissetmiyorum dediginde gel canim soyle otur bi..anlat neyin var diye sormazmi..biraksin uyumasin cocuklar..bir sormazmi ne oldu sana varsa birseyin hemen doktor cagirayim diye veya derdini sorup konusmazsi.onu yapsaydi belki bugun biz bunu konusmuyor olacaktik.Ya birakin bu isleri..Kesinlikle cinayet oldugunu dusunuyorum ben..

61
2
yanıtYanıtla
kaji:

AKP nin suçu sandalyeyi akp çekmiştir. . . .

22
27
yanıtYanıtla
tek vatan tek bayrakMobil-ANDROID:

namık kardeşimizin kAtili tokidir kesin malzemeden çalmıştır ailesi tokiye dava açsın

3
33
yanıtYanıtla
FIRFIR:

BUNU DAHA ÖNCEDE YAZDIM BİR DAHA YAZAYIM İYİ OKUYUN = KALP KRİZİ GECİREN BİR İNSAN ÖNCELİKLE NEFES ALAMADIĞINDAN CAMA YADA BALKONA ULAŞMAYA CALIŞIYOR . O ANDA NE YAPTIĞINI BİLMİYOR RAHATLIKLA CAMDAN BALKONDAN KENDİNİ ATABİLİR . YAŞADIM 2 KEZ ÇOK İYİ BİLİYORUM. ALLAH RAHMET EYLESİN

18
1
yanıtYanıtla
Memo:

Kesin tayyip itmiştir

1
18
yanıtYanıtla
sidar:

Ic işler i bakani istifa etmeli dun fuat avni ankarali namigin intihar edecegini açıklamıştı. .

3
16
yanıtYanıtla
hmm:

Kesin ak partinin isi bu da.haaa

yanıt3
yanıt11
hmm:

Hayret Kemal konusmadi.icisleri bakanini ve emniyeti istifaya cagirmadi

yanıt7
yanıt5
Burak sakarya cocuguMobil-IOS:

Cok dinleyip piiz yaptık mekanın cennet olsun rakın buzlu olsun

6
12
yanıtYanıtla
Orjinal manyakMobil-IOS:

Arabada beş evde onbeş mezarda aga maga yok alayına beleş

2
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title