Haberler

"Ankaragücü Maçı Zor Bir Deplasman Olacak"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Basın Açıklaması Yaptı.

Antalya Belek'te kamp yapan Eskişehirspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Ankaragücü maçı bizim için zor bir deplasman olacak. Daha yukarıları hedefliyorsak bu maçtan mutlak puan almalıyız" dedi.

Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı değerlendiren Eskişehirspor, Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde bulunan Spice Otel'de kamp çalışmalarına devam ediyor. Günde çift idman yapan Eskişehirspor, bugünkü idmanında kondüsyona dayalı çalışma yaptı. Kamp hakkında değerlendirmelerde bulunan takımın teknik direktörü Bülent Uygun, "Milli maç arası dolayısıyla çalışmalarımıza Antalya'da devam ediyoruz. En azından sakat futbolcularımızın düzelmesi açısından bu ara bizim için iyi oldu. Burada aynı zamanda hazırlık maçları yapacağız" diye konuştu.

Ankaragücü maçında en iyi futbolu oynayarak, iyi bir puanla dönmek istediklerini kaydeden Uygun, "Ankaragücü maçı bizim için zor bir deplasman olacak. Daha yukarıları hedefliyorsak bu maçtan mutlak puan almalıyız. Eskişehirspor'da göreve başladığımda takım iyi bir yerde değildi. Tabi burada ben ve ekibim, futbolcular iyi bir çalışma yaparak devre arasında 8 futbolcu gönderdik. Transfer de yapmadık. Ama iyi bir başarı yakaladık" şeklinde konuştu.

"TÜRK ANTRENÖRLER ÇOK BAŞARILI"

Türk antrenörlerin yabancı antrenörlerden daha iyi olduğunu da vurgulayan Uygun, şöyle konuştu: "Şimdi Türkiye'nin görmesi gereken bir gerçek var. Türkiye'de sistem yok, ekol yok. Yabancı hoca buraya geldiği zaman bir sistem, ekol yaratma düşüncesi yok. Ama Türk hocalar takımın başına geldiği zaman hem sistemi, hem ekolü oluşturuyor. Bu dünyanın hiçbir yerinde yok. Türk antrenörler şu anda çok başarılı bir sezon geçiriyor. Bu da yöneticilerin Türk antrenörlerine artık güvenmesi gerektiğini gösteriyor."

Eskişehirspor, pazar günü Roberto Carlos'un takımı Anzhi Hckale ile bir hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title