Haberler

Ankara Valisi Yüksel, Ankaragücü'nü Ziyaret Etti

VALİ YÜKSEL. KULÜP BAŞKANI GÖKÇEK.

VALİ YÜKSEL: "AnkaraGÜCÜ'NE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR"

KULÜP BAŞKANI GÖKÇEK: "MANEVİ ANLAMDA SIKINTILARIMIZ VAR"

Spora olan sevgisi ile bilinen Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Gençlerbirliği'nin ardından Ankaragücü Spor Kulübü'nü de ziyaret etti.

Vali Yüksel'in gerçekleştirdiği ziyarette Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, basın sözcüsü Avni Kavlak, genel menajer Ender Yurtgüven, teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolcular hazır bulundu.

İlk olarak Ahmet Gökçek, yaptıkları kongrelere ilişkin açılan iptal davaları hakkında Alaaddin Yüksel'e bilgi verdi. Fiziki olarak herhangi bir sıkıntılarının olmadığı ama manevi olarak bazı problemler yaşadıklarını belirten Gökçek, bu sorunların devam etmesi halinde uzun bir süre kulüp içerisinde kaoslar yaşanacağını söyledi.

YÜKSEL: "AnkaraGÜCÜ'NE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR"

Bu konuda açıklamalarda bulunan Vali Yüksel ise, yorum yapmak istemediğini vurgulayarak, "Ankaragücü'nün başarılı olması için öncelikle yönetim bazında istikrar gerekiyor. Bütün taraflar biraraya gelerek bu konuda bir mutabakata varmalıdır. Başka türlü istikrarın sağlanması çok zor. " dedi.

Türkiye'nin en güçlü takımlarından birinde bulunduğunu dile getiren Yüksel, "Bazı futbolcular Ankaragücü'nün tarihini bilmeyebilir ama Ankaragücü Cumhuriyet ile birlikte var ve hala onunla birlikte yürüyor. Anadolu'nun muhtelif yerlerinde görev yaptım birçok takımı yakından takip ettim Ankaragücü için söylenecek tek kelime kaya gibi bir takım olduğudur. Sezonun başında ilk yapılan maçları izledim. Türkiye ligkerinin en başarılı takımlarından birisi Ankaragücü'dür. Ankaragücü-Gençlerbirliği müsabakasını izlediğimde Büyükşehir Belediye Başkanımıza Ankaragücü bedeni ile zihnini yan yana getirirse emimin Bursa spor'un yaşadığı başarıyı yaşayacaktır dedim. Takım istediği an gol atıyor. Kimle oynarsa oynasın oyunun seyrini değiştirp oyuna hakim oluyor. Sunuda belirteyim Türkiye liglerinin en kaliteli kadrosuna sahip. Mesut Hocanın gelmesiylede Ankaragücü tarihine yakışır sonuçlar elde edileceğini biliyorum. Önümüzdeki sezon şampiyonluk bayrağını alalım hepberaber Ulus Meydanı'na dikelim. Ankaragücü'nde bunu yapabilecek gücü görüyorum. Bir takımın rengini sarı-lacivert yapalım falan denmemiştir. Bu takım Cumhuriyetin kuruluşunda var. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu bunun renklerini böyle yapalım demiş. Atatürk'ün lacivert rengini vermesindeki temel değerlendirme misket üzümünün rengi olması. Misket rengi lacivert olsun çünkü misket gücü ve kuvveti ifade eder. Arkasından sarıyıda kavun rengi olsun oda başarı ve kararlılığı ortaya koyar. " ifadelerini kullandı.

Son olarak Ankara spor basınına yaptığı önemli katkılardan dolayı teşekkür eden Ankara Valisi Yüksel, "Bende dahil olmak kaydıyla Ankara basını üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Bende taktirle izliyorum. " diye konuştu.

Ziyaretin ardından Vali Yüksel Ahmet Gökçek'e şilt hediye ederken, kendisine de Gökçek tarafından üzerinde futbolcuların imzalarının bulunduğu forma takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title