Haberler

Ankara Şoförler Odası Seçimleri

Ankara Şoförler Esnaf Odası Başkan Vekili Yıldırım: "ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner hakkında Ankara Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız" ANKESOB Başkanı Yiğiner: "Dava açabilirler, istediklerini yapabilirler bizim çekineceğimiz hesabını veremeyeceğimiz hiç bir şey yok"

Ankara Şoförler Esnaf Odası Başkan Vekili İzzet Yıldırım, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde yapılan  Ankara Şoförler Esnaf Odası seçimlerini kazanmalarına rağmen, üyelere hizmet veremediklerini ifade etti. Seçimi kaybeden Yiğiner'in odayı teslim etmemek için elinden gelen zorluğu çıkardığını ileri süren Yıldırım, İlçe Seçim Kurulu'nun kararının ardından tüm eşyaları yok edilmiş şekilde odayı teslim aldıklarını savundu.

Bilgisayarlardaki tüm bilgilerin de kayıp olduğunu öne süren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Tüm personel zorunlu olarak izine çıkarılmış. Personel gelmediği için banko hizmetleri dahil tüm hizmetler durmuş vaziyette. Oda'da hakim ve noterle durum tespiti yapıldı. Bu olaylardan dolayı ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner hakkında Ankara Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız."

AA muhabirinin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan ANKESOB Başkanı Yiğiner ise odaya ait hiç bir eşyaya zarar verilmediğini, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Hesap veremeyecekleri hiç bir durumun olmadığını ifade eden Yiğiner, "Odanın ayakta durması lazım. Odayı tahrip etmedik, kimseye de ettirmeyiz. Bunlar dava açabilirler, istediklerini yapabilirler bizim çekineceğimiz hesabını veremeyeceğimiz hiç bir şey yok" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

İzzet Yıldırım Mehmet Yiğiner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title