Haberler

    Ankara Jug Eylül 2016 Toplantisi

    Ankara JUG 38. etkinliği ile sizlerle! Bu etkinliğimizde PrimeTek'ten Mertcan Diken bizlerle birlikte olacak.

    Ankara JUG 38. etkinliği ile sizlerle! Bu etkinliğimizde PrimeTek'ten Mertcan Diken bizlerle birlikte olacak. Kendisi, "Angular 2" başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

    2016 Eylül toplantımız her zamanki gibi Bilkent Cyberpark Dr. Fikret Yücel Konferans Salonu'nda 29 Eylül 2016 - Perşembe günü saat 19: 00'da gerçekleştirilecektir.

    Konuşmacı:  Mertcan Diken

    Mertcan Diken, 2015 yılında Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Yaklaşık 1 yıldır PrimeTek'te front-end teknolojiler üzerine çalışmaktadır.

    Etkinlik Adı:  Angular 2

    Bu sunumda Angular 2 teknolojisini ve getirdiği yenilikleri ayrıntılı olarak inceleyeceğiz. Popüler bir Javascript framework'ü olan Angular 2'nin ne olduğu ve bizlere neler sunduğu katılımcılarla paylaşılacaktır. Ayrıca Angular 2'nin temellerini oluşturan Modules, Components, Templates, Metada, Data Binding, Directives, Services ve Dependency Injection gibi 8 adet yapı taşı tartışılacaktır.

    Etkinliklerimizde katılımcılarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Hediyelerimiz çekiliş ile verilecektir. Bu etkinliğimizin hediyeleri:

    Etkinliklerimizin global sponsoru JetBrains tarafından katılımcı sayımıza göre ücretsiz lisans hediye edilecektir. Toplam 30+ kişinin katılması durumunda 1 adet JetBrains ürün lisansı, 50+ kişinin katılması durumunda 2 adet JetBrains ürün lisansı hediye edilecektir.

    Etkinliklerimizin global sponsoru Manning tarafından 2 adet ücretsiz e-kitap hediye edilecektir.

    Etkinliğimizin sponsoru PrimeTek tarafından 2 adet tişört hediye edilecektir.

    Etkinlikte görüşmek üzere.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Çankaya Üniversitesi Eylül Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title