Haberler

Ankara'dan Ceylanpınar'a Kardeşlik Sofrası

Ramazan ayının gelmesiyle Ceylanpınar Belediyesi tarafından her yıl kurulan ve geleneksel hale getirilen iftar sofraları bu yılda kurulmaya başlandı.

Ramazan ayının gelmesiyle Ceylanpınar Belediyesi tarafından her yıl kurulan ve geleneksel hale getirilen iftar sofraları bu yılda kurulmaya başlandı.

Geleneksel mahalle iftarları hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, bu yıl da kurulan iftar sofralarında Ceylanpınarlıları ağırladıklarını söyledi. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftarlarını açacaklarını belirten Bayol, bu yıl kurulan iftar sofralarına Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kardeş eli uzatıldığını ifade ederek, "Günde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Finansmanını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yapmaktadır. Sağ olsun iftar yemeği konusunda hiçbir masraftan da kaçınmadılar. En güzeli ne ise onu yapalım dediler. Biz de her gün ilçemizin farklı bir mahallesinde iftar sofralarımızı en güzel şekilde organize ediyoruz. Bu vesile ile güzel bir birliktelik meydana geliyor" diye konuştu.

İftar sofrasına iştirak eden Suriyeli misafirler, verilen iftar yemeğinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Ceylanpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title