Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bilecik İl Eş Başkanı Ekrem Bedevi, Ankara’da meydana gelen patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Barışı katledip barış isteyenleri kana bulayanlar bu ülkenin aydınlık geleceğini bombalayanlar er ya da geç hesap verecektir” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bilecik İl Eş Başkanı Ekrem Bedevi, Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, "Barışı katledip barış isteyenleri kana bulayanlar bu ülkenin aydınlık geleceğini bombalayanlar er ya da geç hesap verecektir" dedi.

HDP Bilecik İl Başkanlığı binasında açıklama yapan HDP Bilecik Eş Başkanı Ekrem Bedevi, 'Emek, Barış ve Demokrasi' mitingine giderken Ankara Garı önünde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı olanlara ise acil şifalar diledi. Bir gün mutlaka bunları hesabı sorulacağına vurgu yaparak, Türkiye'nin huzur ve güven ortamını bozmak için şer odaklarının kirli oyunlarına devam ettiğini aktaran Bedevi, "Geçtiğimiz gün yapılması planlanan "Emek, Barış, Demokrasi" blokunun düzenlenmiş olduğu Barış Mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10: 04 de patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı o günün öğle saatlerinde yaptığı açıklamada 30 kişinin öldüğünü 126 kişinin de yaralandığını duyurdu. Saat 16.00 sıralarında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı açıklama da ölü sayısının 86 olduğunu yaralı sayısının da 186 olduğunu açıkladı. Bölgede canlı bombanın patlatıldığı iddia ediliyor. Katillerin kim olduğunu halkımız çok iyi bilmektedir ve barış mücadelesini yükselterek bu katillere gereken cevabı verecektir. Barışı katledip barış isteyenleri kana bulayanlar bu ülkenin aydınlık geleceğini bombalayanlar er ya da geç hesap verecektir. Savaş isteyenler katliam ve cinayetleri yaygınlaştıranlar şunu çok iyi bilsinler ki son kişi kalana kadar barış ve demokrasi mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. ve bu onların son çırpınışları olacaktır. Bu ülkede barış istemenin bedelini canlarımızla ödedik, ödemeye de devam ediyoruz. Bu vahşi katliamı yapanlar ve yaptıranlar da mutlaka bu cinayetlerin bedelini ödeyeceklerdir. Bir gün mutlaka bunları hesabı sorulacaktır. Her ne yaparsalar yapsınlar saltanatları yıkılacaktır ve bu ülkeye barış gelecektir. İnadına barış diyoruz" dedi.

Eş Başkanı Bedeviye'nin açıklamasına, HDP Bilecik Milletvekili adayı Perihan Karakoç eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title