Haberler

Ankara'daki Patlama

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, demokrasiyi, huzuru, birliği ve beraberliği hedef alan alçak terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, demokrasiyi, huzuru, birliği ve beraberliği hedef alan alçak terör saldırısını kınadıklarını bildirdi.

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında ölen vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralananlara şifa diledi.

Milletin acısının çok büyük olduğunu vurgulayan Revi, şunları kaydetti:

"Demokrasimizi, huzurumuzu, birliğimizi ve beraberliğimizi hedef alan bu alçakça terör saldırısını kınıyor ve lanetliyoruz. 1 Kasım seçimleri öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi provokasyondur. Vatandaşlarımızı bu provokatif eylemlere karşı sağduyuya davet ediyorum. Ülkemiz tek bir terör örgütüyle değil, birçok terör örgütüyle mücadele etmektedir. Ülkemizi karıştırmak ve kaos ortamı yaratmak isteyenler, milletimizin geleceğe güvenle bakmasını engellemeye çalışmaktadır. Biz 1 Kasım seçimlerini huzur, barış ve güven içinde geçirmek istiyoruz fakat buna engel olmaya çalışanları milletimiz de gayet iyi görmektedir."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title