Haberler

Ankara'daki Katliam Sonrası Mehmet Barlas'ın Sözleri Tepki Çekti

Güncelleme:

Ankara'da 95 kişinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından NTV canlı yayınında konuşan Mehmet Barlas'ın Ortadoğu'da sık sık bu olayların yaşandığını belirtmesi tepki çekti.

NTV'de katıldığı canlı yayın programında Ankara'da 95 kişinin yaşamının yitirmesine sebep olan bombalı saldırı ile ilgili yorum yapan Sabah Gazetesi'nin yazarı Mehmet Barlas, Türkiye'nin bir Ortadoğu ülkesi olduğunu söyleyerek Ortadoğu'da sık sık bu olayların yaşandığını belirtti. Barlas'ın, Türkiye'nin en kanlı saldırısını sıradan göstermeye çalışması tepkiyle karşılandı.

IRAK'TA DAHA FAZLA İNSAN ÖLÜYOR

"Bugün yüreğimiz dağlayan 86 kişinin öldüğü terör olayı hayatımızdaki ilk terör olayı değil." diyen Barlas, 2002 yılında ABD'de ikiz kulelerin vurulduğunu, Türkiye'de de HSBSC Bank ve İngiliz Konsolosluğu'nun havaya uçurulduğunu hatırlatarak "Bugün Ankara'da Sıhhiye'de istasyona yakın yerde bomba patlatıldı. Peki gazeteleri şöyle bir hafta karıştırın, Bağdat'taki patlamalara bakın. Pazar yerinde 60 kişi öldü, Cuma namazından çıkarken 100 kişi öldü. Ortadoğu'nun yansımasının Türkiye'ye gelmesi bizi rahatsız etmeye başladı. Ama unutmayalım orta doğuluyuz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sabah Gazetesi Mehmet Barlas Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (97)

soroMobil-ANDROID:

bu yalakadan baska birsey beklenmezdi zaten

61
30
yanıtYanıtla
kadir:

az kaldı yalaka barlas senin de defterini dürerler az kaldı

51
20
yanıtYanıtla
Yusufeli:

Adam iyiden iyiye ortadoğu modunda. Aynı kafa tayyip de bunun bir tık üstü.Allah bunun gibi satılık kalemlerden memleketi korusun.Ailece havuza batmış insanlar.

49
19
yanıtYanıtla
Recep Atlar:

Yalaka.Her donemin iktidar kalemi.

38
20
yanıtYanıtla
maraşlı:

adamın pişkinliğine bak. yanı diyorki adam olun burayı ırak a çeviririz

31
22
yanıtYanıtla
aras agıri izmir:

dinazor akp ye yaranmak için ne dediğini bilmiyor.

29
24
yanıtYanıtla
HER ZAMAN:

HAYATI, İKTİDARLARA YALAKALIK.

36
16
yanıtYanıtla
AZAD DEP:

Barlas, ömrünü iktidarların yalakacisi olarak geçiren bir sarayli..

41
7
yanıtYanıtla
eren:

bütün bunlar normalse yarında sen öl meymenetsiz.

38
7
yanıtYanıtla
HayalMobil-IOS:

Tarihin en büyük liboşu, her devrin Adamı, müthiş zengin, fikirsiz zübükzade, oğlu dahada beter

30
15
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title