Haberler

Ankara'da Yaşayan Çanakkaleliler İftar Yemeğinde Buluştu

Çanakkaleli siyasetçi ve bürokratlar, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı Davut Gazi Benli’nin ev sahipliğini yaptığı dayanışma iftarında bir araya geldi.

Çanakkaleli siyasetçi ve bürokratlar, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı Davut Gazi Benli'nin ev sahipliğini yaptığı dayanışma iftarında bir araya geldi.

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı Davut Gazi Benli'nin ev sahipliğini yaptığı iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Ankara Milletvekili Fatih Şahin, İçişleri Bakanlığı AREM Başkanı Selim Çapar, Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürü Erol Öz, Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Demir, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Ünal, Yargıtay Üyesi Hüsnü Uğurlu ile çok sayıda Çanakkaleli daire başkanı ve bürokrat katıldı. Başkan Benli, "Ankara'daki Çanakkaleli bürokrat ve siyasetçiler olarak Çanakkale lobisinin güçlendirilmesi ve Çanakkale savaşlarının 100. Yılı dolayısı ile 2015 yılının Türkiye'de Çanakkale yılı ilan edilmesi ve bu amaçla yapılacak uluslar arası faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliğini yaptığım iftar yemeğine teşriflerinden dolayı tüm Çanakkaleli hemşerilerime şükranlarımı sunarım" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title