Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi Üst Hakkı Tesis Ederek İnşaat Yaptıracak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Yuva Mahallesi sosyal ve kültürel tesis kullanımında bulunan taşınmaz üzerine, kapalı teklif usulü ile sınırlı ayni hak tesis ederek inşaat yaptıracak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Yuva Mahallesi sosyal ve kültürel tesis kullanımında bulunan taşınmaz üzerine, kapalı teklif usulü ile sınırlı ayni hak tesis ederek inşaat yaptıracak. İhale 20 Şubat 2014 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın üst hakkı tesis ederek inşaat yaptırma ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Yuva Mahallesi sosyal ve kültürel tesis kullanımında bulunan taşınmaz üzerine yaptırılacak inşaat için keşif bedeli 11 milyon 615 bin 292 TL olacak. İhale 20 Şubat 2014 Perşembe günü saat 14.00'de Yenimahalle Ankara adresindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi Binası içerisindeki belediye encümen salonunda, belediye encümeni huzurunda yapılacak. İhale şartnamesi ile diğer evraklar Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğü'nden 08.00-17.00 saatleri arasında görülebilecek. İhaleye katılmak için istenilen suret belgeler Noter tasdikli olacak ve bu suretlere ayrı, ayrı yevmiye numarası alınacak.

-İŞİN ŞARTNAMESİ 400 TL BEDEL KARŞILIĞINDA TEMİN EDİLEBİLECEK-

İsteklilerin, son 5 yıl içinde tek sözleşmeye dayalı yapmış oldukları yapım işlerinin ihale konusu işin keşif bedelinin veya işin toplam inşaat alanının yüzde 50'si kadar olacak. İşin keşif bedelinin yüzde 25'i kadar kullanılmamış nakit kredi, yüzde 15' i kadar da banka referans mektubu verilecek. İstekliler, istenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarını en geç ihale günü saat 12.00'ye kadar ihalenin yapılacağı encümen başkanlığına, makbuz karşılında verilmesi şart olacak. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenden dolayı meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek. İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, sınırlı ayni hak tesis edilerek inşaat yaptırılması işinde, ihale şartname hükümleri uygulanacak. İşin şartnamesi 400 TL bedel karşılığında, ihale tarihinden en geç 1 gün önce Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından temin edilebilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Yenimahalle Ekonomi Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title