Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması

"Ankara'da 94 bin 477 kişiyle yapılan ankete göre, oy oranım yüzde 52,81. CHP adayı yüzde 35,35, MHP adayı da yüzde 9,81 oy oranına sahip"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentte yapılan bir ankete göre, yerel seçimlerde kendisinin yüzde 52,81, CHP adayının yüzde 35,35 ve MHP adayının da yüzde 9,81 oy oranına sahip olduğu belirtti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gökçek, AK Parti Belediye Başkanı aday adayı Hilmi Yaman tarafından düzenlenen yemekte, Yenimahalle'ye yapılacak hizmetleri anlattı.

Dünyanın en büyük tema parkını Yenimahalle sınırlarındaki Atatürk Orman Çiftliği'ne yapacaklarını ifade eden Gökçek, parkın ziyaretçi sayısının da 10 milyona kadar çıkmasını beklediklerini, bunun Ankara turizmine de ciddi anlamda katkı sağlayacağını bildirdi.

Gökçek, Yenimahalle'de teleferik yapımının son aşamaya geldiğini, martın ikinci yarısında açılışı gerçekleştirmeyi planladıklarını, ayrıca Şentepe civarındaki 2 dev parkın tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

Yenimahalle'de seçimleri kazanmak istediklerini bildiren Gökçek, "CHP'li bir kişinin ne olursa olsun AK Parti'liye müspet bakması mümkün değil. Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yatırımların yüzde 90'ını Ümitköy tarafına yaptı. Ama buna karşılık Demetevler, Şentepe tarafına yaptığı yatırım son derece sınırlı" iddiasında bulundu.

Yerel seçimlere değinen Gökçek, "CHP adayı diyor ki 'Su parasını, otobüs parasını indireceğim.' Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Beypazarı Belediye Başkanı olduğunda ilk yaptığı iş 13 kuruş olan su parasını 23 kuruşa çıkarmak olmuş" ifadesini kullandı.

Yaptırdığı anketlerin sonucunun çok iyi çıktığını belirten Gökçek, Ankara'da 94 bin 477 kişiyle yapılan ankete göre,  kendisinin yüzde 52,81, CHP adayının yüzde 35,35 ve MHP adayının da yüzde 9,81 oy oranına sahip olduğu belirtti.

- "Çamlıdere adayının oy oranı yüzde 67"

Gökçek, Çamlıdere'de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında ise yapılan son seçim anketinde AK Parti'li İlçe Belediye Başkan adayı Hazım Caner Can'ın yüzde 67,21, MHP'nin yüzde 24,12, CHP'nin yüzde 8,67 oy oranında çıktığını belirterek, "Büyükşehirde ise bana yüzde 75,12 vermişsiniz. CHP'ye yüzde 12, MHP'ye de yüzde 12 oranında oy vereceğiniz anketlerde çıkıyor" ifadesini kullandı.

Yeni dönemde Çamlıdere'de yapılacak yatırımları anlatan Gökçek, "Çamlıdere'yi önümüzdeki 5 yıl içinde daha turistik bir hale getirmek boynumuzun borcu olsun" dedi.

İl özel idarelerinin kapanarak yetkilerinin tamamen büyükşehir belediyelerine devredileceğini hatırlatan Gökçek, bundan böyle Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hayvancılık ve tarım konusunda çok önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Gökçek, özellikle Ankara'da yerel ürünlerin pazarlanacağı merkez açacaklarını bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Melih Gökçek Yenimahalle Çamlıdere Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

hayrullah taşdelenhayrullah.tasdelen@facebok.:

Melih; Ankara'nın, öyle veya her eserinde imzası olan biridir. Konuştukları bazan sempati yerine antipati kazansa da çalışkan mücadeleci, hele hele sol örgütlere karşı savaşacak kadar da cesurdur. İnsan olarak hatasız olmak kimsenin haddi değildir. Ankarayı Ankara yapan da Melih tir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur demek için ak partiye ve Melih' e bu seçimde desteğe devam etmemiz gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title