Haberler

Ankara Adıyamanlılar Vakfı ve Sağlık Sen'den, Milletvekili Fırat'a Ziyaret

Ankara Adıyamanlılar Vakfı ve Sağlık-Sen Adıyaman İl temsilciliği tarafından AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ı ziyaret etti.

Ankara Adıyamanlılar Vakfı ve Sağlık-Sen Adıyaman İl temsilciliği tarafından AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat'ı ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, milletvekili seçildikten sonra Ankara'da hayırlı olsun ziyaretleri almaya devam ederken, bu defa konukları sendika ve dernek temsilcileri oldu. Sağlık- Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu ve Ankara Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hacı Bülent Elçi, Milletvekili İbrahim Halil Fırat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek Milletvekili Fırat'ın mecliste Adıyaman'ı ve Adıyaman halkını en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti. 'Hayırlı olsun' ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Milletvekili Fırat Sağlık- Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, "26. dönem Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat'a görevinde muvaffakiyetler diliyoruz. İnşallah en güzel şekilde ilimizi temsil edecektir" diye konuştu. Daha sonra konuşan Ankara Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hacı Bülent Elçi ise, "Vekilimiz İbrahim Halil Fırat'a başarılar diliyoruz. Kendisini bizi konuk ettiği için teşekkür ediyoruz. İnşallah hizmet noktasında tam verimlilikle gururumuz olacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağlık- Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu ve Ankara Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hacı Bülent Elçi beyefendiye ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Güzel temennilerine karşılık vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah Adıyaman'ımıza ve Adıyaman'ımızın güzel insanına layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Fırat Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title