Haberler

Angeline ve Brad Pitt Çiftinin Son Görüntüleri Kafa Karıştırdı

Güncelleme:

Boşanma kararı alan Angeline Jolie-Brad Pitt çiftinin 2 ay önce çekilen görüntülerde birbirlerine uzun uzun sarıldıkları görülüyor.

Boşanacakları haberiyle tüm dünyada milyonlarca kişiyi şaşırtan Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin sadece iki ay önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Üstelik bu görüntüler çiftin neden böyle bir karar verdiği konusunda kafaları iyice karıştırdı. Çünkü paparazzilerin uzaktan çektiği bu fotoğraflarda basının Brangelina diye andığı çift birbirlerine sarılmış halde görülüyor.


BİRBİRLERİNE UZUN UZUN SARILDILAR

Bu yılın Temmuz ayında California'da çekilen fotoğraflarda Angelina Jolie yine tepeden tırnağa siyahlar içinde görünüyor.

Brad Pitt'in üzerinde ise bir kot pantolon ile kırmızı ve beyaz kareli bir gömlek var. Çift, uzun uzun birbirlerine sarılıp öylece kalıyor.

YEMEK YEDİLER

Bu pozların çekilmesinden sadece iki gün sonra da bu kez ikiz çocukları ve Knox Leon ve Vivienne Marcheline ile önce bir mağazada sonra da restoranda görüntülendi.


Paparazziler bu pozları da ikizlerin doğum günü olan 12 Temmuz'da çekti. Aile daha sonra hep birlikte bir restorana giderek yemek yedi.

2004 YILINDAN BU YANA BİRLİKTEYDİLER

Brangelina çiftinin 2004 yılında Bay ve Bayan Smith filminin setinde başlayan aşkları bugüne kadar sürdü. Pitt, aşık olduğu Jolie uğruna karısı Jennifer Aniston'dan boşandı. 2014 yılında resmi olarak da evlenen Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin üçü evlatlık üçü de biyolojik altı tane çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Brad Pitt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title