Haberler

    Andrea Formica, Fiat Markasının Yeni Ceo'su Oldu,

    2002 Yılından Bu Yana Toyota Avrupa'da Görev Yapan ve Son 2 Yıldır Satış, Pazarlama, Ürün Planlama ve İletişim Faaliyetlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Olarak Faaliyet Gösteren Andrea Formica, Fiat Markasının Yeni Ceo'su Oldu. Aynı Zamanda Fiat Otomobil, Fiat Ticari Araç, Alfa Romeo, Lancia Markaları ile Avrupa'da Chrysler Group Llc Markalarının Satış Sorumluluğunu ve Ticari Bölümünün de Yönetimini Üstlenen Formica, Yeni Görevine Başladı.

    2007 yılı başından bu yana Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar'ın CEO'su olarak görev yapan Lorenzo Sistino ise Fiat Ticari Araçlar'ın CEO'su olarak görev yapmaya devam ederken aynı zamanda aralarında Türkiye'nin de olduğu uluslararası yükselen pazarlardan sorumlu yönetici olacak.

    italyan otomotiv devi Fiat markasının ve ticari bölümünün CEO'luk görevine Andrea Formica atandı. 2002 yılından bu yana Toyota Avrupa'da çeşitli üst düzey görevlerde bulunan italyan Formica, Fiat markasının ve ticari bölümünün CEO'luk görevinini yanı sıra Fiat, Alfa Romeo, Lancia ile birlikte Avrupa'da Chrysler Group LLC markalarınının satış sorumluluğunu da üstlenecek. 2007 yılından bu yana Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar'ın CEO'su olarak görev yapan bir başka italyan yönetici Lorenzo Sistino ise aralarında Türkiye'nin de bulunduğu Çin, Hindistan ve Rusya gibi ülkelerin dahil olduğu uluslararası operasyonlardan sorumlu yönetici olarak görevine devam edecek. 1987 yılından bu yana Fiat ailesinde görev yapan Lorenzo Sistino, Fiat Ticari Araçlar'ın CEO'su olarak görevini ayrıca sürdürecek.

    Andrea Formica:

    13 Ocak 1961'de doğan Andrea Formica, Ekonomi Bilimlerinden mezun oldu (1985). 1988'de Milano, Bocconi Üniversitesinde iş idaresi master'ını tamamladı. Profesyonel deneyimi 1986 yılında Büyük Britanya'da Benetton'da başladı ve bu şirkette 1987 yılına kadar yönetim asistanı olarak çalıştı. 1989'da Bölge Müdürü olarak Ford italya'ya katıldı ve 1999 yılında bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür oldu. Amerikalı üreticiyle çalıştığı yıllarda aynı zamanda Büyük Britanya'da Avrupa düzeyinde sorumluluklar da üstlendi. 2002'de tüm markalardan sorumlu Başkan Yardımcısı göreviyle Toyota Avrupa'ya geçti. Ardından Satış- Pazarlama ve Satış Sonrası'ndan sorumlu Kıdemli Başkan yardımcılığına atandı ve Nisan 2008'den günümüze kadar da Satış, Pazarlama, Ürün Planlama ve iletişimden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.

    Lorenzo Sistino:

    1962 yılında Torino'da doğan Lorenzo Sistino Siyaset Bilimi'ni bitirdi. 1987 yılında Fiat'a katıldı, Ticaret ve Pazarlama Yönetimi bölümünde giderek artan sorumluluklar üstlendi. 2002 yılında Ticari Araçların Satış ve Pazarlama sorumluluğunu üstlendikten sonra 2004'te ise Marka'nın ve Hafif Ticari Araçların yönetimine atandı; Temmuz 2005'ten itibaren Fiat markasının satışları da kendisine verildi. 2006 yılı sonunda New Holland Zirai Araçların Başkanlığına ve New Holland Agricultural Equipment S.p.A.'in yönetim müdürlüğüne atandı. 2007'de Fiat Otomobillerinin ve ertesi yıl da Fiat Ticari Araç'ın yönetim müdürlüğüne getirildi. Ocak 2009'dan günümüze kadar, Alfa Romeo, Fiat Otomobil, Fiat Ticari Araç ve Lancia markalarının Avrupa satışlarında da sorumluydu.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

    Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title