Haberler

Anamur'da Asfalt Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Anamur’da asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Anamur'da asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozyazı'da yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından Anamur'da da ayrı ayrı mahallelerde çalışmalara devam edildi. Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Şube Müdürü Mehmet Ünal Erdal yaptığı açıklamada "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz yaklaşık 3 ay önce Anamur'da Anamur Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türe ile birlikte katıldıkları bir programda '3 Yıl içerisinde Mersin ve Anamur genelinde asfaltlanmadık yol kalmayacak' demişlerdi. Asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde başladı. Malaklar ve Ovabaşı olmak üzere aynı anda 2 ayrı mahallede asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz zemin hazırlığı tamamlanan yollar yapılmadan ilçemizden ayrılmayacak, Cerenler Mevkii ve F-4 Fantom Savaş Uçağımızın bulunduğu mevkii, Korucuk, Karaçukur ve diğer mahallelerimizde de asfaltlama çalışmamız devam edecek" dedi.

Gercebahşiş, Ovabaşı ve Malaklar mahallelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından Korucuk ve Karaçukur Mahalleleri yolları da asfaltlanacak. Ayrıca Kalınören Mahallesinden geçen grup köy yolları da zemin hazırlığı yapıldıktan sonra kış sezonu öncesi asfaltlanarak hizmete açılacak.Yapılan asfaltlama çalışmalarına yaklaşık 40 personel ile 14 iş makinesi katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Bozyazı Anamur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title