Haberler

Anahtarını Valeye Bırakınca Başına Gelmeyen Kalmadı

Güncelleme:

İstanbul'da park çilesi vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Aracınızı valeye verenlerin başına ise bin bir türlü belalar gelebiliyor. Son kurbanın 5 bin lirası gitti.

Büyük şehirlerde otomobil sahipleri çaresiz. Park edecek boş otopark bulamayan sürücüler İSPARK, vale ve Trafik Vakfı otoparkı arasında mekik dokuyor. Vatandaş aracını sokağa park etse, polis çekiyor.

HER YERDE BİRİLERİ ÇIKIYOR

İSPARK'a gitse, saati 5 liradan ücret ödüyor. Restorana gitse, valelerle karşı karşıya kalıyor. Artan otopark ihtiyacı ile birlikte valelik de ciddi bir sektör haline geldi. Hemen her restoranda artık vale hizmeti var.

VALELERE SAKIN GÜVENMEYİN

Peki hiç düşündünüz mü, anahtar verdiğiniz valenin ehliyeti var mı? Gazeteci Bulut Mülhim, gittiği restoranın valesine aracının anahtarını verdi ve bakın sonra başına neler geldi.

5 BİN LİRALIK FATURA

Aracı Bulut Mülhim'den alan vale, ehliyetsiz ve 18 yaşından küçüktü. Yolda daha önce kendisini yakalayan polis ekibini görünce kaçmaya başladı, sonrasında kaza yaptı. Kazanın ardından polis ekibi, Mülhim'e 18 yaşından küçük bireye aracını verdiği için para cezası kesti. Ayrıca mağdur vatandaş kazada meydana gelen hasarı da üstlenmek zorunda kaldı. Toplamda Bulut Mülhim'in önüne 5 bin liralık bir fatura çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Alışveriş Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500

Yorumlar (12)

Murat:

Yalan söylüyor bu gazeteci vale ye paravermemek için karalıyor

0
12
yanıtYanıtla
VALEMobil-ANDROID:

NE KADAR SACMA BİR HABER ULAN VALELER OLMASA BU İSTANBUL BİTMİS ARABASİ CEKİLSE 300 tl gider VALE 10 tl İSTER İSİNİ YAPAR HAYİRDİR BİZİMİ KOPARİRSİNİZ DERLER BETER OLSUN Bu Zihniyet...

2
6
yanıtYanıtla
CER BAY:

neler geldi ?haber nerde?nereyi okuyacağız biz :)fb yandexe mi soralım başına neler geldi diye :)

8
0
yanıtYanıtla
OH OHMobil-IOS:

Toplu taşıt kullansınlar. İstanbul zıvanadan çıktı

4
3
yanıtYanıtla
adil:

Vale adi bile tiksindirici , Tipik özenti ve beles yasayan toplum , devletin alamadigi vergileri aha böyle kcikiriklar yer

7
0
yanıtYanıtla
yıkıımmMobil-ANDROID:

Heralde yani.. Vale dedigin madde bağımlısı jiletci serserinin teki.. günde kazandigiyla alkol alan uyusturucu hap alan piskopatin teki.. siz siz okun valeye aracinizin anahtarini teslim etmeyin

2
2
yanıtYanıtla
Bİ OKUYUN DA GÖZÜNÜZ AÇILSIN- HESAP..:

Arkadaşlar İzmir de yaşıyorum. Ve arkadaşlarımı ziyarete sık sık Göztepe ye gitmek durumunda kalırım. Göztepe -bilenler vardır- şehirde kafelerin insanların dolaştıkları sahil kesimi bir yer. Ve burada arac sahipleri OTOPARK OLMADIĞI için mecburen şeridi ihlal etmeden arabalarını kaldırıma çıkarmak zorunda kalıyor. Park yeri arka sokaklar dahil YOK. Polis her seferinde plakaları alıp Park cezası kitliyor. Belediye Otopark yapsa günlüğü 7 lira alacak. Böle olunca arac başı 70 LİRA alıyor. TEMİZ !

2
1
yanıtYanıtla
Victor Zsasz:

taksi alo taksi var

3
0
yanıtYanıtla
vatandas76:

valenin ehliyeti yok, burda haber yapanların da diploması yok galiba o anlaşılıyo haberde. her kes bir şekilde ekmek yiyecek bu ülkede ama öyle ama böyle. . .

2
0
yanıtYanıtla
çakır:

gazetecilerin başına gelen şeyleri hemen haber yapıyorsunuz . bizim 1803 atanamayan polismemuru yavrularımız var neden bununlailgili haber yapmıyorsunuz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title