Haberler

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde iki gün süre devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Voleybol Grup Müsabakaları sona erdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde iki gün süre devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Voleybol Grup Müsabakaları sona erdi.

Müsabakalara Kütahya, Uşak, Manisa, İzmir, Denizli, Muğla, Eskişehir, Bilecik ve Aydın olmak üzere 9 ilden yaklaşık 216 sporcu ve 36 antrenör - idareci katıldı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, açılış seremonisine katılarak müsabakalara katılan illere katılım belgesi takdim etti. Tüm takımlara başarılar dileyen Akın, "Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyar, müsabakalara katılan tüm takımları tebrik eder, bir üst tura katılmaya hak kazanan takımlara da başarılar dileriz" dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Voleybol Grup Müsabakaları açılış programının ardından Nazilli Spor Salonunda kız takımlarının mücadelesi, Rıdvan Dilmen Spor Salonunda ise erkek takımlarının mücadelesi başladı. Erkek ve kız takımları ayrı ayrı 3 grupta mücadele ettiler. Müsabakalar sonucunda gruplarında 1'inci ve 2'nci olan takımlar bir üst tura katılmaya hak kazandı.

Müsabakalarda kızlar kategorisinde A Grubunda 1'inci Manisa, 2'nci Eskişehir, 3'üncü Bilecik, B Grubunda 1'inci Aydın, 2'nci Uşak, 3'üncü Kütahya, C Grubunda 1'inci İzmir, 2'nci Denizli, 3'üncü Muğla olmuştur. Erkekler Kategorisinde ise A Grubunda 1'inci Eskişehir, 2'nci Manisa, B Grubunda 1'inci Uşak, 2'nci Kütahya, 3'üncü Aydın, C Grubunda 1'inci İzmir, 2'nci Denizli, 3'üncü Muğla oldu.

Grup müsabakaları sonunda kız takımlarından Manisa, Eskişehir, Aydın, Uşak, İzmir ve Denizli, erkekler takımlarından Eskişehir, Manisa, Uşak, Kütahya, İzmir ve Denizli takımları bir üst tura katılmaya hak kazandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Aydın Uşak Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title