Haberler

Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği'nden Kınama

Ege Üniversitesi’nde sol görüşlü öğrencilerin kavgasında bıçaklanarak öldürülen ülkücü öğrenci için açıklama yapan Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Başkanı Ayetullah Geçen, “Ülkücülük esmer akşamlarda batan güneş değildir.

Ege Üniversitesi'nde sol görüşlü öğrencilerin kavgasında bıçaklanarak öldürülen ülkücü öğrenci için açıklama yapan Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Başkanı Ayetullah Geçen, "Ülkücülük esmer akşamlarda batan güneş değildir. Bizler bir ölür bin diriliriz. Her dem yeniden doğarız" dedi.

Dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek yaşanan olaya değinen Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği Başkanı Ayetullah Geçen, "Şehit Ülküdaşımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na cenabı Allah'tan rahmet diliyor ailesine başsağlığı diliyorum. Cenabı Allah'tan bu ülküdaşımızın şehadetini kabul etmesini temenni ediyorum. Bakınız ülkücü hareket an itibariyle öksüz kalmıştır. Yetim kalmıştır ve devletin nazarında üvey evlat muamelesi görmektedir. Vatanını milletini seven bayrağına sahip çıkan milliyetçi muhafazakar ülküdaşlarımızın üvey evlat olarak yapılan muameleyi asla kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.

Yaşanılan olayı kınadıklarını belirten Geçen, "PKK terör örgütü İsrail'in Yahudilerin karakol bekçiliğini yapan ateist bir terör örgütüdür. Bu terör örgütünün İmralı'daki başı 35 bin vatan evladının şahadetine vesile olmuş. Avrupa Birliği'nin İsrail'in Amerika'nın güdümünde birçok provakatif eylemler yapmış ve ülkenin huzuruna kaçırmış. Sizlerin aracılığıyla net olarak ifade ediyorum. Şayet bizlerin huzuru kaçarsa herkesin huzuru kaçar. PKK terör örgütü vatana ihanetle uğraşmaktadır. Haddini aşmıştır. Bir çözüm süreci muhabbetine 6-7 Ekim olaylarında 30 vatandaşımız şehit olmuştur. Bunlara kim dur diyecek biz merakla bekliyoruz. Şayet iktidar gerekli önlemleri almazsa,bunlara dur demezse, biz Nizamı Alem ülkücüleri elbette bunlara dur diyecek hadlerini bildiririz. Ülkücülük esmer akşamlarda batan güneş değildir. Bizler bir ölür bin diriliriz. Her dem yeniden doğarız" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Selçuklu İsrail Yerel Haberler

title