Haberler

Anadolu Partisi'nden Dündar'a Ziyaret

Anadolu Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ömer Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Anadolu Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ömer Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dündar, "Seçimler yetki almak için bir araç. Asıl hedef, yaşadığımız şehrin, yaşadığımız ülkenin insanına en güzel hizmeti verebilmek" dedi.

Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Emin Akan, Soner Kardeş, Fatih Bozdoğan, Hürriyet Nadir, Türkan Sert ve Fergül Kahraman ile birlikte Başkan Dündar'ı makamında ziyaret eden Özdemir, "Siyasi partiler demokrasilerin olmazsa olmazı. Bizler, yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen, partiye gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte, öncelikle şehrimiz ve ülkemiz için siyasi mücadelemizi yürütüyoruz. Yaklaşan genel seçimler öncesinde sizleri ziyaret edip, görüşlerini dinlemek istedik. Bizi kırmayıp kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz" dedi.

Özdemir, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarının daha önce siyasette yer almamış, halkın içinden insanlar olduğunu belirterek, "Heyecanımızı koruyoruz. Osmangazi teşkilatı olarak ilçemizin gelişmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz" dedi

Başkan Dündar, siyaset yapan herkesin, öncelikle ülkesinin gelişimine katkı koymak için mücadele etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Dündar, "Siyaset, bu ülke için bir hizmet aracı olmalı. Birlik ve beraberlik içerisinde, aynı hedef doğrultusunda mücadele etmeliyiz. Bu hedef, ülkemizin kalkınıp gelişmesi, insanımızın refah ve mutluluğu olmalı" şeklinde konuştu.

Osmangazi'de insan odaklı hizmet politikası yürüttüklerini, ayrım yapmaksızın her mahalleye, her sokağa ihtiyacı hizmet götürdüklerini ifade eden Dündar, "Seçimler, sadece yetkiyi almak için bir araç. Asıl hedef, yaşadığımız şehrin, yaşadığımız ülkenin insanına en güzel hizmeti verebilmek. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Partisi Mustafa Dündar Emin Akan Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title