Haberler

Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan Açıklaması

Anadolu Partisi (AP) Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, "AK Parti ile baş edemeyen beceriksiz muhalefet şu anda HDP'yi sübvanse ediyor.

Anadolu Partisi (AP) Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, "AK Parti ile baş edemeyen beceriksiz muhalefet şu anda HDP'yi sübvanse ediyor. Sanki 'biz AK Parti'yi yenemedik, acaba Öcalan yener mi' diye bütün umutlarını ona bağlamışlar" dedi.

Tarhan, Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki tarihi Çınaralaltı'da vatandaşlarla sohbet etti. Tarhan, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, partisinin kısa bir süre önce kurulmasına karşın büyük ilgiyle karşılandığını, özellikle yurt genelinde kadınların ilgisinden memnun olduğunu söyledi.

Anadolu Partisi'nin bir halk hareketi olduğunu vurgulayan Tarhan, "Ne sermayeye, ne medyaya, hiçbir kimseye sırtımızı dayamadan imeceyle ve kendi öz gücümüzle yola çıktık. Seçim çalışmalarını Türkiye'nin her yerinde sürdürmeye çalışıyoruz, son ana kadar çalışacağız. Biz umutluyuz çünkü siyasette bir kısır döngü var bunu aşmaya çalışıyoruz. Değerlerimize yapılan müdahaleler, son 13 yıldır çözülemeyen bu döngü bir şekilde çözülmeli artık" ifadesini kullandı.

Pazar günü yapılacak seçim sonrası koalisyonu öngörmediğini belirten Tarhan, şunları kaydetti:

"AK Parti ile baş edemeyen beceriksiz muhalefet, şu anda HDP'yi sübvanse ediyor. Sanki 'biz AK Parti'yi yenemedik, acaba Öcalan yener mi' diye bütün umutlarını ona bağlamışlar. Biz de diyoruz ki, meclise ancak AK Parti ile mücadele edebilecek bir partinin girmesi halinde gerçek bir demokrasiyi görebilir bu ülke. Bu yüzden AK Parti ile gerektiğinde kol kola girebilecek HDP'nin değil, AK Parti ile gerektiğinde mücadele edebilecek Anadolu Partisi'nin Mecliste olması gerektiğini düşünüyoruz. Ben Anadolu'nun gücüne inanıyorum, onu gücüyle daha 6 ay olmadan 81 ilde 85 seçim bölgesinde 550 adayla eğer sokaklardaysak şu anda bu bir Anadolu kadınının ve insanının gücüdür. Biz eninde sonunda iktidar olacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title