Haberler

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği'nden "Şiir'den Türküye" Programı

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Şiirden Türkiye” programı gerçekleştirildi.

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Şiirden Türkiye" programı gerçekleştirildi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, açılış konuşması yapan Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hukukçu/Psikolojik Danışman Ahmet Doğanses, 1993 yılında kurulmuş olan derneklerinin yaklaşık 24 yıldır Eskişehir'e ve Türkiye'ye, sosyal, kültürel ve ilmi alanda hizmet ettiğini anlattı. Doğanser, "Aziz Türk milletinin birliğe beraberliğe ihtiyacı olduğu bu zamanda, biz de bir sivil toplum kuruluşu olarak birlik ve beraberliği tesis etmeye çalışmaktayız" dedi.

'Şiirlerle türkülerin buluştuğu programda; türküler, sanatçı Mehmet Özel tarafından seslendirilirken, programın yönetmenliğini Şeker Aybala yaptı. Gazeteci Hüseyin Güven'in de şiir okuduğu programda; şiir okuyan herkes dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Etkinliğe katılamayanların telgraflarının okunduğu programa; Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Müdür Yardımcısı Ramazan Kutlay, Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen, Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Başkanı Süleyman Bakal, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Program, bağlama şovdan sonra toplu fotoğraf çektirilerek sona erdi. Gecenin sonunda konuklar, Dernek Başkanı Ahmet Doğanses'e memnuniyetlerini ilettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Emre Eskişehir Danışman Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title