Haberler

Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Kutlu Doğum Programı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum haftası programı düzenlendi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum haftası programı düzenlendi.

Sincik Hüseyin Çelik Öğretmenevi Konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okunan Kuran'ı Kerim tilaveti ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Dursun Demir yaptı. Öğrenciler tarafından protokole gül takdimi yapılması ile devam eden programa, Peygamberin hayatını anlatan ilahiler ve şiirlerin seslendirilmesi ile devam edildi.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Tuğçe İpek yönetimindeki öğrenci korusunun seslendirdiği ilahiler izleyicilerden büyük beğeni aldı. Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen, sahabeyi kiramın Hz. Peygambere olan sevgisini konu edilen tiyatro gösterisi ilgi ile izlendi. Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamından düzenlenen salavatı şerif yarışmasında dereceye giren öğrencilere Sincik Kaymakam Tunahan Efendioğlu tarafından çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından program sona erdi.

Programa Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Çelik Adıyaman Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title