Haberler

Amerikan Gemisi 12 Saatte Batırılabildi

Güncelleme:

ABD ordusunun Pasifik'te gerçekleştirdiği tatbikat sırasında, emekliye ayrılan firkateyn havadan, denizden ve karadan gerçekleştirilen ve 12 saat süren bombardıman sonunda batırılabildi.

ABD ordusunun Pasifik Okyanusu'nda gerçekleştirdiği tatbikat sırasında, emekliye ayrılan USS Thach isimli firkateyn havadan, denizden ve karadan gerçekleştirilen ve 12 saat süren bombardıman sonunda batırılabildi.

SAATLERCE BOMBALANDI

ABD ordusu tarafından uzun yıllar kullanılan USS Thach isimli firkateyn, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen füze denemesi tatbikatına son kez katıldı. Tatbikat, Pasifik Okyanusu kıyısındaki Hawaii'nin Kauai adasının yaklaşık 102 kilometre açıklarına getirilen firkateynin yakıtının boşaltılması ve mühimmatın gemiden çıkarılmasının ardından başladı. Her 2 yılda bir gerçekleştirilen tatbikata son kez katılan fırkateyn ABD, Kanada, Avustralya ve Güney Kore'ye ait uçak, gemi ve denizaltılarla havadan, karadan ve denizden saatlerce bombalandı.

2 BİN 267 KİLO PATLAYICIYLA VURULDU

İlk olarak Güney Kore'ye ait denizaltı ile vurulan emektar firkateyn, daha sonra Avusturalya'ya ait firkateyn ve helikopterden fırlatılan füzelerin hedefi oldu. USS Thach firkateyni toplamda yaklaşık 2 bin 267 kilo patlayıcı ile vuruldu. 2013 yılında görevini tamamlayan firkateyn, 12 saat süren bombardımanın sonunda batırılabildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Pasifik Okyanusu Güney Kore Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

AKÇAY''dan Mustafa:

Bugunkü teknolojileriyle 276 kg top mermısıyle ingiliz gemisini batıran Koca seyit kadar olamamışlar. Birdr gözümüzde büyütüyoruz ABD şöyle böyle diye

13
9
yanıtYanıtla
16spor:

şimdi bunumu demek istedi benim gemim kolay batmaz , fakat ben şunu anladım bunlar bir gemiyi bile 12 saatte batırabilecek kadar güçsüz. ve beceriksiz.

15
5
yanıtYanıtla
yuh:

bir gemi 12 saatte batırılacaksa savaş zamanı ne yapacak bunlar

16
3
yanıtYanıtla
gökhan:

tabiki sivilleri vuracak. örnek hiroşima ve nagazaki

yanıt6
yanıt0
gerçek:

mallar denizi kirletene kadar yüzen otel yapsaydınız. atış özürlüler.

3
2
yanıtYanıtla
bana verselerdi:

denizde kendime yuzen sato yapardim

1
0
yanıtYanıtla
temel:

batan geminin MAL ları bunlarrrr. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title