Haberler

Ameliyat İçin Biriktirilen 8 Bin TL Kayboldu

Güncelleme:

Erzurum'da çocuklarının göz nakli ameliyatı için 8 bin TL parayı güçlükle biriktiren Çayırcı ailesi, parayı kaybedince çaresiz kaldı.

Erzurum'da çocuklarının göz nakli ameliyatı için 8 bin TL parayı bin bir güçlükle biriktiren Çayırcı ailesi, parayı kaybedince çaresiz durumda kaldı.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Esatpaşa mahallesi civarında 8 bin TL parayı kaybettiklerini ve bulanların insaniyet namına en yakın polis merkezine götürmelerini isteyen Çayırcı ailesinden Adem Çayırcı, " İstanbul'da yaşayan kız kardeşim Zeynep Çayırcı Yakın göz nakli ameliyatı olacak. Bunun için bin bir güçlükle tedavi masrafı olan 8 bin TL'yi biriktirebildik. Esatpaşa civarında annem Kamer Çayırcı, parayı çarşafının içerisindeki özel diktiği yere koyarken düşürmüş olacak sanırım. Para orada kayboldu. Farkına vardığımız da o civarı çok aradık. Polise başvurduk. O parayı bulanlar insaniyet namına polise bildirsin. Kardeşimin göz nakli ameliyatı için. Çok zor durumda kaldık" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title