Haberler

Amed Kitap Fuarı Komitesine Plaket

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, 1. Amed Kitap Fuarı'nda emeği geçen organizasyon teşekkür etti.

1.Amed Kitap Fuarı'nın ardından Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, fuar komitesinde yer alan Aram Yayıncılık'tan Mehmet Çakmak, TZP Kurdi'den Jehat Rojhilat, Eğitim Sen'den Mehmet Sezer, Hiva Yayıncılık'tan Ülkü Bingöl ve Büyükşehir Belediyesi'nden Yazar Amed Çeko Jiyan ve Handan Çapanoğlu ile Kürdi Der eğitmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.


Kültür ve Turizm Daire Başkanı Muharrem Cebe'nin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Anlı, fuarın ilk olmasından kaynaklı bazı eksikliklerinin olmasına rağmen yüzde 80 oranında başarıyla tamamlandığını söyledi. Fuarın kendileri için umut olduğunu belirten Anlı, açığa çıkan potansiyeli göz önünde bulundurarak, önümüzdeki yıllarda çalışmanın devam edebileceğine ilişkin görüş ve önerilerin alınacağını söyledi. Anlı, emeği geçen herkese teşekkür etti.


Fuar Komitesi adına konuşan Mehmet Çakmak da çalışmanın ardından kurul üyeleriyle yaptıkları değerlendirme toplantısı raporunu ve yayınevleriyle yaptıkları anket sonuçlarını bir dosya halinde Anlı'ya sundu. Çakmak, fuar komitesi olarak gelecek yıl da fuarın belediye tarafından yapılmasını önererek, fuarın kalıcılaştırılması gerektiğini ifade etti. Anlı, daha sonra plaket ve sertifikaları dağıtarak, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Temsilci / Kültür Sanat

Mehmet Çakmak Mehmet Sezer Fırat Anlı Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title