Haberler

Amcalarının Koyunlarını Çalan 2 Yeğene Tutuklama

Güncelleme:

Gaziantep'te yaşayan Necati B.'ye ait 15 kurbanlık koyun, ahırın yan duvarı balyozla yıkılarak çalındı. Suçlarını itiraf eden 2 yeğen tutuklandı.

Gaziantep'te amcalarına ait ahırın duvarını balyozla yıkarak koyunlarını çalan 2 yeğen tutuklandı.

AHIR DUVARINI YIKIP KOYUNLARI ÇALDILAR

Edinilen bilgiye göre, Özüm Sögüt Mahallesi'nde Necati B.'ye ait 15 kurbanlık koyun, ahırın yan duvarı balyozla yıkılarak çalındı. Bir düğün için şehir merkezine yeğeni K.B. tarafından götürülen Necati B., geri döndüğünde hayvanlarının çalındığını fark etti. Ahırının yan duvarının yıkıldığını gören Necati B. jandarmaya haber verdi.

3 YEĞEN GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme tarafından yapılan incelemenin ardından operasyona start veren ekipler, olayla ilgisi olduğunu tespit ettikleri yeğenler K.B. (26), M.K. (19) ve H.İ.'yi gözaltına aldı.

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

Olay yerindeki parmak izi ve çevredeki güvenlik kameralarını tek tek kontrol eden jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanan zanlılar, sorgularında suçlarını itiraf ettiler. Karakolda ifadeleri alınan yeğenler M.B. ve K.B. ile onlara yardım ettiği ileri sürülen H.İ., Gaziantep Adliyesi'ne sevk edildi.

İKİSİ TUTUKLANDI

M.B. ve K.B. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, H.İ. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yetkililer yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bölgede yaşanabilecek olası havyan hırsızlıklarına karşı kontrollerini arttırdıklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

CenkMobil-IOS:

Etrafta dolaşan o kadar %40 koyun varken kilitli yerden niye çalarsın be adam

26
13
yanıtYanıtla
SPQR:

:-) O:-)

yanıt0
yanıt0
Zaza Kürdü:

1 Adana 2 Samsun 3 İzmir 4 Antep bu şehirlerden uzak durmak lazım

23
2
yanıtYanıtla
gerçek zaza:

Oğlum zaza kürdü olmaz. . o zaman kürdü zazadi diyebilir misin?Bir zaza olarak söylüyorum. . . Zazalar kürt değil, kürtler de zaza değil. . . seni kandırıyorlar. . . bone mı veseno (evim yanıyor-zazaca). . mala mın şevite( evim yanıyor- kürtçe). . bu iki cümle gece ile gündüz gibi. . bu iki dil hiç birbirine uymaz kardeşim. .

yanıt4
yanıt8
Mehmet:

S n nerelisin . Once ne olduguna karar ver .zaza mi yoksa kurd kirmasi mi?

yanıt3
yanıt1
Zaza mı kürt mü:

Beyinsiz bunu bile bilmiyorsun sonra kafana göre sehirleri sıralıyorsun.

yanıt0
yanıt2
Mehmet:

bin-ikibin sen Kurd ile zaza ayni yerde yasayacak ama farkli dil konusacak;) 600 senede osmanli doneminde ermenice konusan ermeni kalmadi:) farkli ulke demiyorum farkli bolge demiyorum farkli sehir demiyorum eee nasil ayni dil ve irk ben anlamiyorum:)

yanıt0
yanıt1
antep:

4. antalya yazayzdın maraş .

yanıt0
yanıt0
Super Baba Mobil-IOS:

Küçük çalanlar her zaman tutuklanır , zavallı buyuk düşünemiyor ki ?

7
2
yanıtYanıtla
Piti piti:

Ne gelirse akrabadan gelir nedense

7
0
yanıtYanıtla
antep:

4. antalya yazayzdın maraş .

0
0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title