Haberler

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Akgül'ü Ziyaret Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Spora ve sporculara yönelik desteğimiz artarak devam edecek.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Spora ve sporculara yönelik desteğimiz artarak devam edecek. Hedefimiz her dalda milli sporcular yetiştirmek" dedi.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti. Ziyarette ilçede bulunan amatör spor kulüpleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Özellikle Mamak'ta yapılan spor yatırımlarının amatör ve profesyonel sporcular için son derece önemli olduğunu dile getiren Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandaroğlu: "Başkanım öncelikle spora ve sporculara verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Mamak'ta yapılan spor yatırımlarını takip ediyoruz. Amatör olarak sporla ilgilenen bireyler bu tesislerde çalışma imkanı buluyor. Spor yatırımlarıyla birlikte Mamak adeta dev bir spor salonuna dönmüş durumda. Bu yatırımlar hem amatör hem de profesyonel sporcular için ciddi kazanımlar sunuyor" diye konuştu.

SPORA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Ziyarette Kandaroğlu Mamak'ta bulunan amatör spor kulüplerinden gelen talepleri de Akgül'e iletti. Mamak'ta ilk defa yapılan Mamak Şehir Stadı, Başak Gençlik ve Spor Merkezi, Mamak Yüzme Havuzu, Mamak Kapalı Spor Salonu gibi spor yatırımlarının amatör kulüpleri tarafından kullanıldığını dile getiren Akgül: "Spora ve sporculara yönelik desteğimiz artarak devam edecek. Hedefimiz her dalda milli sporcular yetiştirmek. Bunun için büyük yatırımlar yaptık" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title