Haberler

Amatör Küme Spor Kulüp Yöneticilerinden Kaymakam Citer'e Plaket?

Şanlıurfa, Akçakale ve Viranşehir ilçesindeki bazı amatör spor kulübü yöneticileri, Viranşehir kaymakamı Huzeyfe Citer’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Şanlıurfa, Akçakale ve Viranşehir ilçesindeki bazı amatör spor kulübü yöneticileri, Viranşehir kaymakamı Huzeyfe Citer'i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Şanlıurfa Süper Amatör ligi takımlarından Akçakalespor Kulüp Başkanı Yahya Durmuş, Yöneticisi Mahmut Demir, Teknik Direktör Mehmet Emin Onhan ve Kendirspor Kulüp Başkanı Murat Basyan, Viranşehirspor Kulüp Başkanı İsmail Aksu ve Teknik Direktör Nurettin Karakış ile birlikte Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret etti. Heyet amatör spora desteği nedeniyle Kaymakam Citer'e, plaket vererek, teşekkür etti. Şanlıurfa'nın genelinde spora karşı bir ön yargı olduğunu ifade eden Akçakalespor Kulüp Başkanı Durmuş, amatör spor kulüplerinin gereken desteği yeterince alamadığını ifade etti. Spora nadir de olsa destek verdiğini belirten Durmuş, Kaymakam Citer'in Viranşehir'de spora ve sporcuya verdiği desteğin takdire şayan olduğunu kaydetti. Durmuş, Kaymakam Huzeyfe Citer'e Akçakalespor atkısı da hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Huzeyfe Citer, sporun bütün dallarını önemsediğini belirtti. Sporun başarının anahtarı olduğu kaydeden Kaymakam Citer, sporun insanı sosyalleştirdiğini ve üretkenliğini artırdığını söyledi. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret çekilen hatrıfa fotoğrafının ardından sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yahya Durmuş Viranşehir Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title