Haberler

Amasya Taşova Yibo'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü antrenörü Hakan Günal, bu sezon hedeflerinin ilk 4 arasında yer almak olduğunu bildirdi.

Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü antrenörü Hakan Günal, bu sezon hedeflerinin ilk 4 arasında yer almak olduğunu bildirdi.

Günal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Bu sezon hedeflerinin ligi üst sıralarda tamamlamak olduğunu belirten Günal, "İnşallah mücadele gücünün çok, sakatlığın az olduğu ve hentbol kalitesinin en üst seviyede gerçekleştiği bir sezon yaşarız" dedi.

Günal, yeni sezon hazırlıklarına planladıklarından biraz geç başladıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz sezon hep söylüyorduk. İlk öncelikli hedefimiz ligde kalarak daha sonra play-off oynamaktı. Geçtiğimiz sezon başarı çıtasının yükselmesinden dolayı bu sezon hedefimiz ilk dört arasında yer almak" diye konuştu.

Takımımız kadrosunda değişiklikler olduğunu belirten Günal, "İskelet kadromuz tamamen değişti ve yeni gelen arkadaşlarımız var. Kadromuzda bir iki eksiğimiz var ve bunları da tamamladığımız takdirde ligde ilk dört arasında yer alacağımızı tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Taşova Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title