Haberler

Alumınıum Dusseldortf 2016'da Teknik Alüminyum Rüzgarı Esti

Güncelleme:

Türkiye'nin köklü sanayi kuruluşu Teknik Alüminyum, endüstrinin global ölçekte en önemli buluşması Aluminium Dusseldorf 2016'da ilgi odağı oldu.

Şirketin insan ve mükemmellik odaklı güçlü bir dönüşüm sürecinin ve TAM kültürünün tanıtıldığı fuarda, Teknik Alüminyum için hazırlanan yeni kurumsal filmin de ilk gösterimi gerçekleşti. Sürekli döküm teknolojisinin ülkemizdeki öncüsü olan Teknik Alüminyum ayrıca, Aluminium Dusseldorf 2016 kapsamında yapılan sempozyumda da bir sunum gerçekleştirdi.

Türkiye'nin ilk Yassı Ürün üreticisi ve kendi alanının en ileri teknoloji platformuyla sürekli döküm öncüsü olan Teknik Alüminyum, endüstrinin en önemli global buluşması olarak kabul edilen Aluminium Dusseldorf 2016'da bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Satışlarının yüzde 70'ini, 48 ülkeye yayılan geniş bir coğrafyaya ihracat olarak gerçekleştiren ve gerçek bir küresel oyuncu kimliği taşıyan Teknik Alüminyum, fuarda ürünleri ve teknolojilerinin yanı sıra, insan ve mükemmellik odaklı TAM kurumsal kültür dönüşümüyle de ilgi odağı oldu. Aluminium Dusseldorf 2016 Teknik Alüminyum standında, şirketin tüm iş süreçlerini çevresinde yapılandırdığı insan ve mükemmellik odaklı kurumsal kültürü "Teknik Alüminyum Mükemmellik modeli (TAM)" ve bunun dört bileşeni Rekabetçilik, Performans, Güvenilirlik ve Sürdürülebilirlik hakkında bilgiler verildi. Fuar standında, Teknik Alüminyum ve TAM kültürü için hazırlanan yeni kurumsal tanıtım filmi de ilk kez gösterildi.

Aluminium Dusseldorf 2016 fuarı, 100 ülkeden fazla, 30.000'e yakın katılımcıyla gerçekleşti.

Öncü Üretim Teknolojileri Sempozyumda Paylaşıldı

Global alüminyum ticareti açısından olduğu kadar, bu alandaki teknolojilerin paylaşımı açısından da büyük önem taşıyan Aluminium Dusseldorf 2016 kapsamında gerçekleştirilen sempozyumda, kullandıkları teknolojilerle fark yaratan küresel oyuncular sunumlar gerçekleştirdiler. Sürekli döküm teknolojisinin ülkemizdeki öncüsü olan ve bu alandaki üretim yetenekleriyle küresel rekabet avantajını elinde bulunduran Teknik Alüminyum da, sempozyum da sunum yapan kurumlar arasında yer aldı.

Teknik Alüminyum Ürün ve Proses Geliştirme Müdürü Ali Ulus'un gerçekleştirdiği "Soğuk Hadde ve nihai ürün proseslerinde sürekli döküm yöntemiyle elde edilen yassı alüminyum ürünlerinin korozyon karakteristiği" başlıklı sunum, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Teknik Alüminyum Türkiye Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title