Haberler

Altınşehir İletişim Merkezi ve Muhtarlık Binası Hizmete Açıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından Altınşehir Mahallesi’ne yapılan ‘muhtarlık ve mahalle iletişim merkezi’ hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesi tarafından Altınşehir Mahallesi'ne yapılan 'muhtarlık ve mahalle iletişim merkezi' hizmete açıldı.

Altınşehir Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu. Yeni muhtarlık binası aynı zamanda 'mahalle iletişim merkezi' olmasının yanında, yüze yakın kursiyerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarına da ev sahipliği yapacak. Açılış törenine CHP Bursa milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve Altınşehir Muhtarı Celal Boyoğlu'nun yanı sıra vatandaşlar katıldı. Boyoğlu, "15 yıldır mahalle olmamıza rağmen sosyal bir bina ihtiyacımız karşılanmamıştı. Mahalleli ile toplantı yapabileceğimiz bir salonumuz yoktu. Bugün böyle bir sosyal binanın yapılmış olması bizi çok sevindirdi. Bu bina sıradan bir bina olmayacak, çünkü bu binada sosyal ve kültürel anlamda son derece gelişmiş olan mahallemizin çok önemli toplantılarına imza atılacak. Böyle modern bir bina, daha iyi iletişim kurma konusunda da fayda sağlayacak" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, konuşmasına terörü lanetleyerek başladı. Bozbey, "Barışı bozarak, bizi sindirerek evlerimize kapatmaya çalışıyorlar, ama biz çalışmaya devam edeceğiz. Burada mahalle komiteleri, muhtarlık ve 'mahalle iletişim merkezi'nin açılışındayız. Mahalle komitelerinin amacı, mahallesine sahip çıkan vatandaşlarla birlikte mahalleyi güzelleştirmek, güzel bir yaşama alanı haline getirmektir" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimiyle bina hizmete açıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey Ceyhun İrgil Altınşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title