Haberler

Altınordu Teknik Direktörü Eski Yardımcısıyla 3'üncü Defa Karşılaşıyor

Ptt 1'inci Ligi takımı Altınordu'nun teknik direktör Hüseyin Eroğlu, daha önce Bucaspor'da 5 yıl yardımcısı olan küme düşme mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'u çalıştıran Sait Karafırtınalar'la 3'üncü defa birbirine rakip olacak.

Ptt 1'inci Ligi takımı Altınordu'nun teknik direktör Hüseyin Eroğlu, daha önce Bucaspor'da 5 yıl yardımcısı olan küme düşme mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'u çalıştıran Sait Karafırtınalar'la 3'üncü defa birbirine rakip olacak.

Bucaspor'un hem altyapısında hem de A Takım'da 5 yıl omuz omuza görev yapan 2 teknik adam, ilk defa geçen sezonun ilk haftasında karşı karşıya geldi. Karafırtınalar'ın Bucaspor'u ile Eroğlu'nun başında olduğu Altınordu'su, Yeni Buca Stadı'nda 1-1 berabere kalmıştı.

Sait Karafırtınalar'ın Karşıyaka'yı çalıştırdığı 2013-14 sezonu öncesi kamp dönemindeki hazırlık maçında iki teknik adam birbilerine yine rakip olmuş, Altınordu bu özel müsabakada sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Alima Yeni Malatyaspor'u deplasmanda yenen ve 9 haftalık galibiyet özlemini sonlandıran Altınordu, alt sıralarla bağını koparıp rahatlarken, son 3 maçını kaybeden ve 5 haftadır kazanamayan sondan 2'nci sıradaki Kayseri Erciyesspor düşme korkusunu hissediyor. Kayseri Erciyesspor, son galibiyetini Karafırtınalar yönetiminde çıktığı ilk randevuda Göztepe karşısında almıştı.

Sık sık görüştüklerini ve aile dostu olduklarını ifade eden Eroğlu ve Karafırtınalar, sahada sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirdi. Eroğlu, "Altınordu'ya yakışan futbolu sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" derken Karafırtınalar, "Kurtuluş için en az 10 puana ihtiyacımız var. İzmir'de galibiyet arayacağız" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sait Karafırtınalar Kayseri Erciyesspor Hüseyin Eroğlu Altınordu Spor Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title