Haberler

Altınordu, Balıkesir Deplasmanında

PTT 1. Lig'de yarın oynanacak Balıkesirspor-Altınordu maçıyla iki ekip liglerde 7,5 yıl sonra birbirlerine rakip olacak.

PTT 1. Lig'de yarın oynanacak Balıkesirspor- Altınordu maçıyla iki ekip liglerde 7,5 yıl sonra birbirlerine rakip olacak.

En son 2007-2008 sezonunda Spor Toto 3. Lig'de karşılaşan Balıkesirspor ile Altınordu, yarın saat 19.00'da Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak.

Ligde 12. haftaya 18 puanla giren Altınordu'nun rakibi Balıkesirspor'un ise 15 puanı bulunuyor.

Altınordu'da Berk Erel, Yener Arıca ve Berkay Samancı yarın forma giyemeyecek.

İki takım arasındaki maçlar

İki takımın en son 3. Lig 3. Grup'ta 2007-2008 sezonunda 13 Mart 2008'de Balıkesir'de oynadığı müsabakayı Altınordu 2-0 kazanmıştı.

O karşılaşmada Altınordu forması giyen Yiğit Gökoğlan, yarın forma şansı bulması halinde İzmir temsilcisine rakip olacak. Geçen yıl Altınordu'da mücadele eden Kerim Avcı ise bu sezon Balıkesirspor'da mücadele ediyor.

Balıkesirspor'la daha önce liglerde 26 maça çıkan Altınordu bu müsabakalarda 12 galibiyeti, 5 beraberlik, 9 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 35 gol atan Altınordu, kalesinde 28 gol gördü.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Öğretmenoğlu Balıkesirspor Altınordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title